National

Eugen Teodorovici, reactie dupa ce Klaus Iohannis l-a pus ministru interimar: ”Va astept alaturi de mine pe toti cei care si vreti, si puteti”

Publicat: 24 apr. 2019
1

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost numit ministru interimar si la Fonduri Europene, prin decret semnat de presedintele Iohannis, ca urmare a demisiei Rovanei Plumb, care candideaza pentru Parlamentul European de pe primul loc in lista PSD. Teodorovici anticipeaza ca va sta 45 de zile la ministerul pe care l-a mai condus si in Guvernul Ponta.

Eugen Teodorovici, mesaj pentru romanii din Diaspora: Guvernul va negocia un pachet de masuri in sprijinul acestora

"Back in business.

Revin, chiar si numai pentru o perioada de interimat, la ministerul pe care cu mandrie spun ca l-am creat si coordonat intr-o perioada cand Romania parea ca nu mai are vreo sansa si ca a esuat in privinta utilizarii fondurilor europene atat de necesare dezvoltarii.

In acest caz, as spune ca repetitia nu este "mama invataturii", ci este …"sora progresului".

Incepand din anul 2013, in mandatul meu de ministru al fondurilor europene de 2 ani si 3 luni, Romania nu doar ca a recuperat decalajul enorm fata de statele europene, nu doar ca a obtinut venituri la bugetul national de peste 7 miliarde de euro, dar a reusit o performanta unica – cea mai mare crestere, de peste 300 %, a ratei de absorbtie a fondurilor europene, validata la nivelul celor 28 de state membre.
Si sa vedem ce se poate face in 45 de zile si…..44 de nopti. Asadar va astept alaturi de mine pe toti cei care si vreti, si puteti!
", scrie Teodorovici pe Facebook.

Comentarii
  • Orlando, vezi ca prea iti dai aere. Stai in bancuta ta si linje la ministra pe care ai pus-i in locului lui Misa….ăla da, un Om. Asta care e acum nici nu doresc sa-i pronunt numele, o cwrwa

Adauga un comentariu