Actualitate

Eugen Tomac anunta posibilii candidati pentru Palatul Cotroceni! Care sunt favoritii

Publicat: 19 iul. 2019
1

Eugen Tomac a anuntat, vineri, ca PMP va comanda un sondaj de opinie pentru a vedea care este cea mai potrivita persoana care sa candideze la prezidentiale din partea formatiunii. Cinci persoane vor fi testate, printre care si Eugen Tomac, Robert Turcescu sau Mihai Neamtu.

„ Am stabilit ca pasi in prima etapa sa comandam in cel mai scurt timp un sondaj de opinie, unde vor fi testate persoane din interiorul PMP, dar si figuri politice apropiate de PMP sau de dreapta, de linia noastra politica si a presedintelui Basescu. Doar doua nume sunt din partid si trei nume din afara partidului, cu care am discutat si i-am informat ca vrem sa ii testam in ceea ce priveste notorietatea de care se bucura”, a anuntat Eugen Tomac, la finalul sedintei Consiliului Executiv, informeaza mediafax.ro.

Ion Cristoiu anunta BOMBA: Planul secret al Gabrielei Firea

Liderul PMP a afirmat ca si el se afla printre cele cinci persoane testate de partid.
''Eu mi-am asumat in fata colegilor ca sunt de acord sa fiu testat. De asemenea din pareta noastra am propus sa vedem exact cum este privit si domnul Robert Turcescu, pentru ca este un fost jurnalist foarte cunoscut si un membru important al partidului nostru. De asemenea, am avut o discutie cu domnul Toader Paleologu si a acceptat sa il bagam in acest sondaj de testare. Am avut o discutie si cu Mihai Neamtu, o voce credibila de dreapta si cu o figura importanta din Diaspora, domnul George Mioc din SUA. Sunt cinci nume pe care PMP le va testa in urmatoarele saptamani si vom lua o decizie in ceea ce priveste candidatul la prezidentiale”, a subliniat Tomac.

Comentarii
  • la ce ii mai trebuie sondaje cind seful sau ,tov petrov le stie pe toate din sufrageriile interesului acoperit. Toti sint niste tolomaci acoperiti ca si seful lor

Adauga un comentariu