Local

Eugen Tomac: PMP se va bate pentru că în viitorul Guvern, deputatul Petru Movilă să fie ministrul Dezvoltării – VIDEO

Publicat: 04 sept. 2020
Deputatul Petru Movilă va fi ministrul Dezvoltării în noul Guvern
Deputatul Petru Movilă va fi ministrul Dezvoltării în noul Guvern

Eugen Tomac, europarlamentar şi preşedintele PMP a declarat, la lansarea candidaţilor PMP Iaşi faptul că partidul pe care îl conduce va face tot ce stă în putinţă ca în viitorul Guvern, deputatul ieşean Petru Movilă să fie ministrul Dezvoltării.

”Sunt convins că dacă vom reuşi să îi convingem pe cetăţeni să îl susţină pe dl preşedinte Movila pentru şefia la CJ Iaşi, vom avea mult de câştigat toţi. Este de departe cel mai harnic parlamentar pe care l-a avut Iaşul vreodată. Are propuse în Parlament peste 624 de legi, 73 dintre acestea sunt astăzi documente oficiale ale statului român. Pentru că a fost insistent, loial şi dedicat Moldovei, astăzi avem o lege care obliga statul să treacă de la lozinci la fapte. Asta este PMP-ul, ne batem pentru lucrurile în care credem şi luptăm cu toată forţa.”, a declarat Eugen Tomac, europarlamentar și președinte PMP.

Petru Movilă va fi ministrul Dezvoltării în viitorul Guvern

Într-o declaraţie de presa din timpul lansării candidaţilor PMP Iaşi, europarlamentarul şi preşedintele PMP a declarat că Petru Movilă este cel mai activ deputat pe care Iaşul l-a văzut vreodată. Acesta susţine că PMP va face tot ce îi stă în putinţă pentru că deputatul ieşean să devină ministrul Dezvoltării:

624 de legi propuse
73 sunt acte normative oficiale
Cel mai harnic deputat pe care l-a avut Iaşul vreodată. A trebuit să vină Movilă de la Iaşi să propună o lege în Parlament! Această lege obliga statul să treacă de la lozinci la fapte. Nu exista parlamentar mai loial și mai dedicat Iaşului decât Movilă! Stă toată ziua la ministere, discuții, caută soluții! De asta are nevoie Iaşul pentru a se dezvolta! Locurile de muncă nu se creează cu poveşti! Dacă Movila ajunge președinte al CJ, Iaşul se schimbă în 2 ani! Am lucra cot la cot să aducem bani europeni! Noi ne vom bate ca în viitorul Guvern să fie ministrul Dezvoltării!” a menţionat europarlamentarul Eugen Tomac.

Eugen Tomac a prezentat principalele proiecte politice ale PMP

Principalele proiecte politice ale PMP au fost prezentate, vineri, 4 septembrie 2020 în cadrul lansării candidaţilor pentru localităţile din Iaşi. Eugen Tomac a vorbit despre principalele proiecte politice ale PMP de la nivel naţional, dar şi la nivel local. Conform acestuia, formaţiunea pe care o conduce a fost singura care a dorit să treacă la alegerile locale din 2 tururi. În altă ordine de idei, PMP prin vocea liderilor formaţiunii politice va lupta în continuare pentru reducerea numărului de parlamentari din Parlamentul României, dar şi pentru că referendumul pe această temă să fie validat.

1. Educație
2. Sănătate
3. Mediu
4. Cultura

Singurul partid care a vrut să se treacă la alegerea în 2 tururi. Și azi este pe ordinea de zi a camerei Deputaţilor. Mai e nevoie de 1 singur vot! Restul e demagogie! Pmp singurul partid care s-a bătut în mod onest suntem noi!

Cheia pentru a reforma administrația, pentru a da un semnal către cetățeni că oprim risipa banilor publici este una singură! Să facem transparentă totală în administrație este proiectul PMP. Adică să publicăm toate contractele prin care sunt angajați bani publici! Orice instituie publice să aibă obligația de a publica contractele! Așa le putem demonstra oamenilor că nj avem nimic de ascuns! Așa dăm un restart real pt administrație!

PMP va cere în continuare reducerea numărului de parlamentari! Nu este în regulă ca după 10 ani, o decizie validată prin vot de 10 milioane de Români la referendum să fie ignorată de toate partidele! Singurul partid politic din România care a depus în parament o lege prin care am cerut reducerea numărului de parlamentar este PMP. Un referendum nu este un sondaj de opinie!  Noi nu Trăim din lozinci ca alții, ci prin fapte!” a menționat Eugen Tomac.

Comentarii
Adauga un comentariu