Cancan

Eugenia Şerban diagnosticată cu două tipuri de cancer. Acum se pregăteşte de o nouă operaţie

Publicat: 04 sept. 2020
Eugenia Şerban diagnosticată cu două tipuri de cancer
Eugenia Şerban diagnosticată cu două tipuri de cancer. Acum se pregăteşte de o nouă operaţie

Eugenia Şerban diagnosticată cu două tipuri de cancer. După ce a fost diagnosticată cu o boală gravă, Eugenia Şerban a anunţat că va trebui să se opereze la mijlocul lunii septembrie. Chiar dacă de câţiva ani se confruntă cu cancerul, actriţa ştie să trecă peste aceste traume şi înfrunta situaţia cu zâmbetul pe buze.

Eugenia Şerban a anunţat că va trebui să se opereze la mijlocul lunii septembrie. Actriţa se luptă de ani buni cu cancerul, dar cu toate astea, ştie să înfrunte toată situaţia cu zâmbetul pe buze. Actriţa a dezvăluit că are încredere în medicul său şi că nu îi mai este frică de moarte!

Eugenia Şerban diagnosticată cu două tipuri de cancer. Acum se pregăteşte de o nouă operaţie

Eugenia Şerban, în vârstă de 50 de ani a anunţat că la jumătatea lunii septembrie va suferi o intervenţie chirurgicală. Actriţă a declarat că nu îi este frică de această operaţie pentru că are încredere în medicul său.

Din cauza pandemiei de coronavirus, aceasta nu a putut merge des la control, iar perioadă a fost ceva mai delicată.„Ştiam că va mai fi o intervenţie, dar în urma chimioterapiei a apărut şi cea de-a doua, pe care o voi face pe 14 septembrie. Nu sunt atât de complicate, dar sunt operaţii. Acum nu mă mai gândesc la moarte, doar atunci când am aflat de cancer m-am gândit la ea. Acum mi-am alungat acest gând. Am fost într-un spital din afară Bucureştiului, acolo unde opera chirurgul meu. Perioada de izolare a fost grea, căci toată lumea se comporta cu tine de parcă eşti lepros, asta până vine rezultatul negativ”, a dezvăluit Eugenia Şerban.

Cum a fost diagnosticată actriţa cu două tipuri de cancer

În 2019, Eugenia Şerban avea să descopere în urma unui control ginecologic normal, că are cancer. La scurt timp, medicii i-au dezvăluit că suferă de cancer ginecologic, iar după biopsie, medicul i-a făcut o ecografie la sân. În aceeaşi zi, Eugenia a aflat că se lupta cu două tipuri de cancer: cancer ginecologic şi cancer de sân.

Actriţa a făcut chimioterapie, iar acum aceasta se simte bine. Mănâncă sănătos şi are grijă de fizicul ei, deşi a trebuit să se tundă foarte scurt. „Sunt OK! Mă simt bine. Urmez în continuare tratamentele pe care le am de făcut, mi-am pus gene, mi-am făcut părul albastru, acum e simplu să mă spăl pe cap, pentru că este scurt, mănânc foarte multe fructe pentru că e vară, cireşe, pepene roşu, piersici, caise, mere şi mă întreţin„,a spus cu zâmbetul pe buze Eugenia Şerban.

Eugenia Şerban, la un pas să fie scalpată

Eugenia Şerban a suferit în urmă cu aproape 30 de ani un accident grav, în urma căruia a rămas aproape mutilată.

Invitată la emisiunea Drept la Ţintă, Eugenia Şerban şi-a amintit ce s-a întâmplat în noaptea când a fost la un pas de moarte.

„În 94, când băiatul meu avea doar un an. Mă întorceam din Piteşti, aveam o maşină bună, mergeam cu viteză destul de mare pe autostradă. Pe la km 30 se lucra şi nu se vedea că se lucra. Aveam 180 la oră.

Şofam de foarte mulţi ani şi îmi şi place foarte mult. Am avut inspiraţia, fiind în maşină cu o prietenă, însărcinată, să îi spun să se ţină bine că o să trag tare de volan şi o să ne răsturnăm. Prietena mea nu a păţit nimic. Eu, în schimb, m-am rănit la faţă. N-am avut sprânceană câţiva ani, m-am lovit la tâmplă. Am avut noroc cu medicul de gardă, care nici măcar nu era chirurg plastician„, a povestit Eugenia.

Vedeta a spus că medicul, deşi nu era de specialitate, a operat-o ca un adevărat chirurg estetician şi i-a pus pur şi simplu fata la loc.

„Am avut 28 de copci pe faţă şi era să fiu scalpata. Nu am mai crezut vreodată că o să fiu un om întreg. Eram ca din filmele SF. Am fost pusă aproape milimetru cu milimetru la loc. Atunci imediat m-a operat. M-a curăţat, m-a lipit.

În secundele alea cât a durat accidentul, mi-am văzut băiatul mare şi fără mine. N-aş vrea să mai trec prin aşa ceva”, a spus Eugenia Şerban.
Adauga un comentariu