Magazin

Eugenia Serban trece prin momente dificile. Vezi ce decizie importanta trebuie sa ia

Publicat: 12 feb. 2014

Actrita Eugenia Serban trebuie sa ia o decizie importanta pentru sanatatea ei.

Tesutul i s-a necrozat din cauza unei greseli medicale in timpul operatiei in care si-a pus silicoane, iar acum trebuie sa hotarasca daca isi taie sau nu sanii.

Citeste si S-a dat singura de gol. Dovada ca Andreea Balan are silicoane – FOTO

„Decizia va trebui sa o iau la un moment dat, inca nu m-am hotarat. Nu am rezerve in ceea ce priveste medicii din Romania. Nu am mai avut confortul psihic sa mai trec prin asa ceva. Nu mi se dadea siguranta ca totul va iesi bine”, a spus Eugenia.

Medicul Kasem i-a oferit cateva sfaturi, sperand ca acesteia ii va fi mai usor sa se decida.

Citeste si E frumoasa, celebra si singura! Ce vedeta se lauda cu sanii astia – FOTO

„Complicatia trebuia tratata la momentul respectiv si nu mai erau probleme. Acum nu mai e necroza, e un tesut fibros. E un tesut si atat, nici normal, nici anormal. Acesta se poate transforma in orice. Varianta pesimista este cancerul. Deocamdata este in afara oricarui pericol, dar nu stim ce se poate intampla. Corpul ei a avut puterea sa se vindece.

Confortul psihic e foarte important. Orice pacient trebuie sa fie decis, sa treaca un anumit prag, sa treaca peste teama. Trebuie sa il luam de mana si, fara graba, sa il asiguram ca va fi bine. Asta nu e un lucru usor”, a precizat medicul Kasem la Kanal D.

Citeste si Alina Puscas, la un pas de tragedie din cauza silicoanelor

Specialistul a asigurat-o ca nu va fi nevoie sa isi taie sanii, daca asta o sperie cel mai tare:

„Am tratat multe cazuri ca acesta. Tesutul se elimina, glanda se repara, nu trebuie sa renuntam la glanda mamara in totalitate. Nu avem de ce sa eliminam sau traumatizam celulele. Se poate bucura de o viata sigura! Trebuie sa fie hotarata, sa faca acel pas, sa parcurgem acel drum”, a declarat Kasem.loading...

Adauga un comentariu