Sport

Euro 2020. Ucraina – Austria se întâlnesc în ultima rundă a grupei C

Publicat: 21 iun. 2021
Ucraina - Austria se întâlnesc luni, de la ora 19:00, în ultimă rundă a grupei C de la Euro 2020

Ucraina – Austria se întâlnesc luni, de la ora 19:00, în ultimă rundă a grupei C de la Euro 2020.

În caz de egalitate de puncte, departajarea echipelor se face în funcție de: rezultatul meciului direct, golaverajul din meciurile directe, numărul mai mare de goluri înscrise în meciurile directe, golaverajul general din grupă, numărul mai mare de goluri înscrise în toate meciurile din grupă.

Dacă două echipe au meci direct în ultima etapă și termină la egalitate perfectă în clasament, se vor executa penalty-uri de departajare. Dacă nu se înfruntă în meci direct în ultimă rundă, se trece la criteriul fair-play! Merge mai departe cine are mai puține puncte în clasamentul cartonașelor.

În optimi se califică primele două clasate și cele mai bune patru locuri 3.
Ucraina are nevoie de o remiză pentru a fi sigură de locul 2. Înfrângerea o trimite pe locul 3, unde va depinde de jocul rezultatelor pentru calificarea în optimi.
Austria poate termina pe poziția secundă dacă va câștiga. Șanse foarte mari ca și egalul să fie echivalentul calificării. Austria ar fi sigur peste Elveția în clasamentul locurilor 3 și ar mai trebui să depășească o singură echipă pentru a merge în optimi.

Ucraina – Austria, echipe probabile

Ucraina: Bushchan – Karavayev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko – Shaparenko, Stepanenko, Zinchenko – Yarmolenko, Yaremchuk, Malinovskiy
Selecționer: Andriy Shecvhenko

Austria: Bachmann – Dragovic, Alaba, Hinteregger – Lainer, Laimer, Schlager, Sabitzer, Ulmer – Kalajdzic, Arnautovic
Selecționer: Franco Foda

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Cuneyt Cakir / A1: Bahattin Duran, A2: Tarik Ongun (toți din Turcia)

Ucraina – Austria, meci controversat la București

Ucraina și Austria pot avansa la braț în optimile de finală, în eventualitatea unui rezultat de egalitate. Casele de pariuri și-au luat deja măsuri de precauție. Cota pentru X final a scăzut de la 3,20, la 2,00. Andriy Shevchenko a comentat acest scenariu.

Ar trebui să oprim aceste speculații cu privire la un aranjament. Echipa înțelege importanța acestui meci, ne pregătim pentru orice. Știm de ce rezultat avem nevoie pentru a ne califica în optimi. M-ar mulțumi o remiză? Am mai spus, acest rezultat ne-ar conveni, dar dacă te gândești doar la un egal, poți avea de suferit. Vom juca exact ce trebuie pentru a obține rezultatul dorit
– Andriy Shecvhenko, selecționer Ucraina

Încă nu știm sigur dacă 4 puncte ne asigură calificarea în optimile de finală. Este vital să intrăm pe teren și să încercăm, încă din primele minute, să obținem victoria. Asta ne e meserie! Vom vedea apoi cum se vor desfășura ostilitățile.
– Franco Foda, selecționer Austria
Adauga un comentariu