Eveniment-Social

Europarlamentarul Norica Nicolai a fost la Iasi. Proiectele ALDE au fost prezentate in fata iesenilor

Publicat: 16 mai 2019
1

In plina campanie pentru Parlamentul European, Norica Nicolai, candidat ALDE pentru un nou mandat la Bruxelles, a fost ieri intr-o vizita in judetul Iasi.

Norica Nicolai s-a intalnit cu reprezentantii filialei iesene, cu simpatizantii partidului, dar si cu simplii cetateni. Norica Nicolai deschide lista ALDE pentru viitorul Parlament European, aceasta prezentand iesenilor proiectele formatiunii pentru viitorul mandat la Bruxelles.

"Suntem la peste doua saptamani de campanie. Un sondaj publicat recent ne alatura Luxemburgului ca cei mai pro europeni cetateni. Este firec ca toate partidele sa fie proeuropene. ALDE a demonstrat acest lucru. Sunt foarte multe teme la ordinea zilei, teme ce trebuie analizate in profunzime si care constituie un fundament pentru europarlamentare. Sunt multi care evita sa vorbeasca despre Europa, nu abordeaza temele necesare si nu se comporta ca niste cetateni europeni", a spus Norica Nicolai, candidat la Parlamentul European.

Vezi si: Norica Nicolai, ironica dupa balbele lui Klaus Iohannis: Am inteles ceea ce trebuia

Aceasta a facut o referire si la sistemele de securitate ale statelor europene. "Singura garantie e apartenenta la NATO. Europa are probleme dat fiind vecinatatea estica. Ma astept ca situatia Ucrainei sa fie una grea, cred ca Rusia va mentine aceasta tara sub observatie. Este clar ca Marea Neagra a devenit un pilon de securitate", a mai spus Norica Nicolai. Dupa intalnirea cu cei de la Iasi, Norica Nicolai s-a intalnit si cu reprezentantii ALDE din Podu Iloaiei, dar si alte localitati din judet.

Comentarii
Adauga un comentariu