Actualitate

Evaluarea la romană pentru cei din clasa a II-a

Publicat: 02 iun. 2014

Primul examen din viata lor pentru elevii care au ajuns la finalul clasei a II-a. Astazi a avut loc evaluarea nationala la romana. Spre surprinderea tuturor, pustii au fost multumiti de subiecte si abia asteapta testarea de miercuri, la matematica. Mai mult ei spun ca aceste verificari sunt binevenite si ca astfel nu vor mai avea emotii la examenele cand vor fi mari. Stefan a sustinut astazi examenul. A fost pregatit pentru ca a lucrat teste asemanatoare la scoala si acasa. Mai mult, el le-a rezolvat in mai bine de jumatate din timpul acordat de 25 de minute.

Dupa examinare, elevii clasei a II a G de la Scoala Generala “Iordachi Cantacuzino” din Pascani discutau cele doua subiecte primite, citit – scris, cu doamna invatatoare.

Examenul s-a desfasurat fara probleme, iar subiectele au fost descarcate de pe pltaforma Inspectoratului, azi dimineata.

Notele pe care elevii le vor obtine la sesiunea de EVALUARE NATIONALA 2014 nu vor fi trecute in catalog. Rezultatele vor fi confidentiale si vor fi transmise doar parintilor.Următoarele evaluări, vor avea loc miercuri, la matematica pentru clasa a II -a, iar cele pentru clasa a VI-a, vor avea loc în 5-6 iunie. www.bittv.infoloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit