Actualitate

Evaziune fiscala la o brutarie din Iasi. Administratorul cercetat penal

Publicat: 12 iun. 2014
Administratorul unei societati comerciale de panificatie din judetul Iasi este cercetat penal pentru evaziune, dupa ce politistii au descoperit ca nu inregistra in contabilitate veniturile obtinute din activitatea desfasurata. Mai mult, echipa de control a decis sa inchida punctul de lucru, insa administratorul a continuat sa-l foloseasca, motiv pentru care acesta s-a ales si cu o amenda
La controlul din data de 12 iunie au participat politistii de la Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, dar si inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) si reprezentanti ai Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA). Societatea ce are ca obiect de activitate producerea de paine si de produse de panificatie este din Targu Frumos, iar din cercetari a reiesit ca, la adresa controlata, a functionat o brutarie a societatii comerciale controlate, care, in cursul lunii mai, a fost sanctionata de reprezentantii DSVSA Iasi prin suspendarea activitatii si inchiderea punctului de lucru.
In prezent, administratorul societatii desfasura activitati de producere si comercializare de paine in acelasi spatiu, dar in numele altei societati comerciale, administrata tot de acesta. In urma controlului, politistii au stabilit ca acesta nu a inregistrat in contabilitate veniturile obtinute din activitatea desfasurata. Pe  numele administratorului societatii a fost intocmit dosar penal pentru evaziune fiscala.


loading...

Comentarii
  • Dupa acelasi model ca si ala cu tonele de carne din Tomesti. Inchis suspendat si si-a facut alta firma. Bravo antifrauda, fiti atenti ce o sa urmeze si cine o sa ajute.

    • Tot aceesi reteta si cu pasararu ala moldovean din Tg Sucar. Da daca tot ati intrat pe fir poate o sa incercati sa vedeti si de cind a facut piine ala pina l-au gasit aia de l-au suspendat. Aia cum se numeau sau sub aripioara cui era respectivu. Toate firele duc unde trebuie

Adauga un comentariu