Local

Eveniment de amploare 24 – 26 iunie 2022 – Salonul Auto Iași, organizat în grădina de vară Palas!

Publicat: 20 iun. 2022
Eveniment de amploare la Iași

În perioada 24-26 iunie 2022, în grădina de vară a complexului comercial Palas Iași, Sunrise Motors și Sandra Trading organizează Salonul Auto Iași. Vor fi expuse zeci de autoturisme, printre care și ultimele modele ale momentului. Ieșenii sunt așteptați la un eveniment unic organizat pentru pasionații de cai putere.

Organizatorii au transmis faptul că în cele trei zile pot fi admirate 50 de mașini, iar vedetele Salonului Auto sunt noul VW ID.5, Audi: E-tron GT și Toyota BZ4X, primul model full electric din gamă.

„Invităm toți iubitorii de mașini pentru a explora viitorul mobilității la Salonul Auto Iași, în grădina de vară Palas. Vă așteptăm la 3 zile de interacțiuni cu peste 45 de autoturisme de ultimă generație. Vorbim despre mărci consacrate cum ar fi Toyota, Volkswagen, Lexus, modele electrice sau hibrid. Asta nu e tot, pentru pasionații de Audi vă prezentăm cele mai noi modele din gamă. Bucură-ți ochii și hai cu noi să eliberăm caii putere! Vă primim cu oferte speciale în perioada 24-26 iunie 2022”, au transmis organizatorii.

Ce trebuie să știi dacă participi la Salonul Auto Iași

Printre autoturismele expuse se vor găsi 19 modele de Volkswagen, 13 de Audi, 4 Lexus și 14 Toyota. Modele sunt pe benzină, diesel, hybrid, plug-in hybrid şi full electric.

Pasionaţii vor găsi atât modele ieftine (VW Polo, Audi A1, Toyota Aygo X), cât și scumpe VW Touareg, Audi SQ8, Toyota Land Cruiser şi Lexus RX.

În ceea ce priveşte modele inovative, regăsim: noul VW ID.5 și Audi: Q4 SB. De remarcat este și noul Bz4X, cu motorizare full electric, disponibil în două versiuni 4X2 cu o autonomie de până la 513 km şi 4X4 cu autonomie până la 460 km.

Cei care doresc să participe la sesiuni de test drive, pot face acest lucru începând cu data de 27 iunie, deoarece pe perioada Salonului va fi doar prezentare statică.

Potenţialii clienţi vor primi vouchere în valoare de 250 și 500 de euro pentru modele tip VW și Audi, iar cei care deja dețin autovehicule din mărcile menționate anterior, vor primi vouchere cadou pentru service cu discounturi de 20% la piesele de schimb. Tot în perioada Salonului, potenţialii clienți Toyota pot primi vouchere cadou în valoare de 250 euro pe o unitate nou comandată.

Cu o vechime de peste 25 de ani pe piaţa auto, SANDRA TRADING acordă o atenție deosebită acțiunilor de responsabilitate socială care se focusează pe modul în care afacerea se raportează la impactul asupra mediului, aspectelor sociale și economice.

Sunrise Motors, cu o vechime de aproape 5 ani în industrie este dealerul oficial Toyota din Iaşi, iar cele mai populare modele care au fost livrate clienților sunt cele cu tehnologia hybrid, fiind urmate de modelele convenţionale. De asemenea, Toyota, brandul cu peste 25 ani în industria motorizărilor hybrid este în continuare lider de piaţă în promovarea maşinilor cu emisii scăzute, consum redus şi fiabilitate.

Puteți afla mai multe detalii despre eveniment accesând pagina de Facebook a evenimentului organizat de Sandra Trading și Sunrise Motors.
Comentarii
  • Sunt foarte bucuros ca au reusit sa expuna cateva automobile pentru publicul larg. Este in aer liber, deci are ceva mai aparte, dar merge si asa. Despre Palas am doar cuvinte de lauda, pentru ca reusesc mereu sa impresioneze, desi nu se straduiesc prea tare. Am impresia ca mai lipeste ceva, dar nu sunt sigur ce. Acum sa ne bucuram de soare si de masini frumoase si sa ne relaxam. Pace voua!

Adauga un comentariu