Eveniment-Social

Eveniment inedit la Iași: Cinemateca Economiei Sociale

Publicat: 11 mai 2022

Pe 13 mai, ADV România – promotor al economiei sociale, organizează la Iași Cinemateca Economiei Sociale. Un eveniment unic în România care își propune să celebreze antreprenorii cu misiune socială și să aducă în lumina reflectoarelor povestea business-urilor cu impact pozitiv în comunitate.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Parteneriat transfrontalier pentru dezvoltarea antreprenoriatului social”,  finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul Programului Operațional Comun România – Moldova 2014-2020, prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI), cod proiect 2SOFT/1.1/107.

Cinemateca Economiei Sociale va avea loc în Atrium Palas Iași, începând cu ora 18.00.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate 42 de filme inspiraționale cu întreprinderi care au luat naștere în cadrul proiectului „Acceleratorul de întreprinderi sociale”, derulat de ADV România și trei întreprinderi sociale dezvoltate de organizatorii evenimentului: UtilDeco, WISE.travel și JobDirect. În aceeași zi vor putea fi cunoscuți și liderii care stau în spatele acestor business-uri și care au crezut că impactul social și profitul economic se pot îmbina în cadrul aceleiași afaceri.

Prin acest eveniment, organizatorii își doresc să inspire o nouă generație de antreprenori, să pună la un loc cele mai bune resurse și instrumente pentru a construi pentru un viitor sustenabil

Cinemateca Economiei Sociale face parte din programul conferinței europene de economie socială – Enterprising for Tomorrow.

Conferința reunește liderii de la organizațiile UE care modelează acest sector care devine parte integrantă a ecosistemului economic european – sectorul care generează 8% din PIB-ul Uniunii Europene, reprezintă 10% din totalul întreprinderilor din UE și creează peste 13 milioane de locuri de muncă.

Afacerile viitorului sunt cele care vor fi prietenoase cu omul, mediul și comunitatea! Descoperă-le la Cinemateca Economiei Sociale. Cunoaște antreprenorii care sunt in avangarda unui nou curent care transformă paradigma de business – economia socială.

Vineri, 13 mai, la Atrium Palas Mall, începând cu ora 18:00.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Parteneriat transfrontalier pentru dezvoltarea antreprenoriatului social”, finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul Programului Operațional Comun România – Moldova 2014-2020, prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI), cod proiect 2SOFT/1.1/107.

Acest articol a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului și nu reflectă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene.

www.ro-md.net

Data: 5 mai 2022

Locaţia: strada Bazinelor, nr. 5, Uricani, jud. Iaşi

Persoana de contact: Elena VASILIU, Manager comunicare & marketing ADV România, e-mail: [email protected], telefon: 0740 544 810

Uniunea Europeană este decisă de a împărtăși realizările și valorile sale cu țările și popoarele de dincolo de granițele sale

The European Union is determined to share its achievements and values ​​with countries and peoples beyond its borders.

Nu se pot încărca rezultatele complete

Reîncercați

Se încearcă din nou…

Se încearcă din nou…
Adauga un comentariu