Eveniment-Social

Eveniment marcant in Parcul Expozitiei. Primaria a sarbatorit zeci de cupluri de Ziua Familiei – FOTO, VIDEO

Publicat: 15 mai 2019

Sute de familii care au aniversat 50 de ani de casnicie au fost prezente ieri in Parcul Expozitiei, la cea de-a XVII-a editie a sarbatorii "Ziua Familiei". Evenimentul organizat de municipalitatea ieseana, prin Directia Locala de Evidenta a Persoanelor (DLEP), si care a devenit o traditie in oras, a reunit cuplurile care au aniversat cinci decenii de viata.

Manifestarea a fost deschisa de edilul Mihai Chirica, cel care l-a premiat pe interpretul Aurel Niamtu, care de asemenea a sarbatorit zeci de ani de activitate.

Vezi si: Ziua Familiei este celebrata in Parcul Expozitiei. Cele mai longevive cupluri vor fi premiate – FOTO, LIVE VIDEO

"Ne-a facut si ne face de fiecare data placere sa ne mandrim cu iesenii nostri. Avem oameni care ne reprezinta cu faima peste tot in lume, unde se duc si vorbesc despre Iasi. De cativa ani incoace am facut o traditie sa-l invitam la acest eveniment pe Aurel Niamtu. El o face cu atat de mult suflet si ne canta cu multa dragoste si ne transmite un mesaj frumos. Ii multumim ca ne incalzeste inimile si sufletele noastre. Este foarte frumos ca ne simtim atat de bine, ca intr-o familie, cu totii. Ma simt bine, ca la mine in casa, cu toti cei care reprezinta familia. Este o zi binecuvantata, familia este temelia acestei societati. Este viitorul acestei societati, iar 50 de ani de casatorie inseamna si mai mult. Inseamna 50 de ani de rabdare, cu intelegere, cu fericire, cu necazuri. 50 de ani de viata impreuna. Este pentru noi nu un simbol, ci un exemplu de viata dusa cum se cuvine", a spus primarul Mihai Chirica.

In cadrul evenimentului, a avut loc o festivitate de premiere si extragere a premiilor la tombola, manifestare care s-a incheiat cu un concert sustinut de Fuego si de formatia Alternativ din Iasi (solisti Mirela si Marius Pohodnicaru). Familiile invitate au participat si la o tombola cu 3 premii constând în câte o pereche de verighete din aur.
 

 

Comentarii
Adauga un comentariu