Eveniment-Social

Eveniment medical de anvergura la Iasi. Participa peste 1300 de medici din tara si strainatate

Publicat: 09 iun. 2015
1

Devenit deja o traditie, Congresul National de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva reuneste anul acesta, la Iasi, personalitati din domeniul medical si farmaceutic atat din tara, cat si din strainatate. Timp de trei zile, in perioada 11-13 iunie 2015, peste 1300 de medici vor lua parte la lucrarile stiintifice care vor fi sustinute in cadrul congresului aflat la a XXXV-a editie.

„Scopul final al acestui congres este de a oferi o îngrijire de maxima competenta pacientilor. Participarea la congres va largi competentele, va ajuta în activitatea medicala, în solutionarea problemelor medicale practice contribuind astfel la succesul gastroenterologiei românesti. Evenimentul stiintific reuneste specialisti de marca din toata tara si din strainatate de diferite specialitati, reunite la un loc prin tehnicile moderne utilizate de acestea. De asemenea, participarea tinerilor specialisti la inceput de cariera este de importanta majora, permitând schimburile de informatii dintre generatii, comunicarea celor mai noi realizari din aceste arii si împartasirea celor mai importante artificii tehnice pentru succesul tratarii pacientilor”, a precizat prof. dr. Carol Stanciu, presedintele congresului.

Programul stiintific va cuprinde trei cursuri postuniversitare, urmate de sesiuni paralele, conferinte, „state of the art”, care vor acoperi toate aspectele fierbinti ale gastroenterologiei ultimilor ani. Printre temele care vor fi prezentate in cadrul congresului mentionam: tratamentul hepatitelor virale în 2015, bolile hepatice non-virale, conceptul de terapie „targeted” în bolile inflamatorii, precum si cel de împuternicire a pacientului în decizia terapeutica si tehnici endoscopice recente. Lucrarile congresului se vor desfasura la Congress Hall Palas.
Adauga un comentariu