Eveniment-Social

Eveniment monden in scopuri caritabile

Publicat: 23 iun. 2002

•”Noaptea de Sanziene” – proiect ce face parte dintr-un amplu program dedicat promovarii traditilor

In Sala ETHOS a Casei de Cultura a Studentilor, iesenii pot urmari duminica, 23 iunie a.c., incepand cu ora 18.00, un spectacol al carui initiator este Asociatia Eurodemos, aceasta organizatie fiind specializata, de altfel, pe actiuni de imagine la nivel de masa, prin crearea de evenimente speciale cu rol de promovare a imaginii si credibilitatii publice asupra serviciilor oferite de firme, agentii de imagine sau persoane mai putin cunoscute.
Find binecunoscut faptul ca nu se poate crea un viitor prosper fara cunoasterea prezentului si respectarea trecutului, Asociatia Eurodemos a inclus proiectul „Noaptea de Sanziene” intr-unul mai amplu, dedicat promovarii traditiilor, care a mai inclus relansarea „Sarbatorii Sfantului Andrei” sau „Dragobetele”. „Noi credem in importanta perpetuarii traditiilor romanesti, ca factor care contribuie la pastrarea constiintei nationale si a unitatii romanilor, la stabilirea unui echilibru social. Sarbatoarea de Sanziene (24 iunie) este una dintre cele mai importante din calendarul popular romanesc, merita sa fie cunoscuta si va trezi, desigur, interesul oamenilor de conditie”, ne-a declarat presedintele Asociatiei Eurodemos, Morel Bolea.
Astfel, scopul acestui eveniment este, in primul rand, obtinerea unor fonduri necesare recompensarii tinerilor olimpici fara posibilitati materiale, care si-au dedicat tot timpul liber pentru rezolvarea unor probleme in cadrul comunitatii, pe langa acela de a le oferi cetatenilor marcanti ai Iasului un spectacol monden select, care va cuprinde: o licitatie de obiecte de arta, dans sportiv, prezentare de moda, arte martiale tip spectacol, precum si numeroase surprize.
Sunteti asteptati, asadar, la un spectacol in care buna dispozitie va fi la ea acasa, putand, de asemenea, sa contribuiti la promovarea imaginii unor tineri ce-si dedica timpul in scopuri voluntare caritabile.
Ionel PALADEloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit