Cancan ultimă oră

Eveniment secret în familia lui Gigi Becali. Astăzi a avut loc botezul nepoatei sale

Publicat: 30 aug. 2020
Gigi Becali și-a botezat, duminică, nepoțica, “la secret”

Mare fericire în familia lui Gigi Becali! Duminică a avut loc botezul nepoatei multimilionarului la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală. Dis-de-dimineață, Gigi Becali și-a făcut apariția în lăcașul de cult, chiar dacă botezul era programat pentru ora 12. Ulterior, la biserică au ajuns și ceilalți membri ai familiei. Pentru marele eveniment, Theodora Becali a optat pentru o rochie albă, accesorizată cu o geantă albastră și pantofi stiletto, roz prăfuit. De asemenea, în această zi importantă, fiica lui Gigi Becali a adoptat un look natural, cu bucle lejere și un machiaj discret.

Soțul ei, Mihai Mincu, a ales un sacou bleumarin, în dungi, cu cămașă albă și pantaloni negri. După câteva discuții cu preotul care urma să o creștineze pe fetița lor, cei doi soți au intrat în biserică. Slujba a durat aproximativ două ore, iar acum Theodora și soțul ei urmează să petreacă alături de familie, nași și prieteni apropiați la un local de fițe din Capitală.

Theodora a devenit mămică pentru prima oară la jumătatea lunii iunie

Theodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, și alesul inimii sale au făcut cununia religioasă pe 12 octombrie 2019. Gigi Becali nu s-a uitat la bani și i-a organizat fetei sale o nuntă ca-n povești. Evenimentul a avut loc la Palatul Snagov, iar Theodora și Mihai Mincu au petrecut alături de 700 de invitați!

Cei doi proaspăt însurăței au plecat apoi în luna de miere. Mai întâi, au petrecut câteva zile sub soarele californian, apoi au ajuns la Hollywood. Ultimele zile din luna de miere au fost petrecute într-o destinație exotică: Bora Bora. După ce cuplul s-a întors în țară au apărut zvonuri conform cărora Theodora ar fi însărcinată. Inițial, Mihai Mincu a negat, însă… după un timp, fiica cea mare a lui Gigi Becali nu a mai putut să ascundă sarcina. La jumătatea lui iunie, Theodora a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Cine este soțul Theodorei

Mihai Mincu, cel care a devenit ginerele lui Gigi Becali, este un tânăr care provine dintr-o familie potentă din punct de vedere financiar. Cel supranumit „Prinţişorul din Dobroeşti” a debutat, în anul 2017, în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. La scurt timp, tânărul a mai înfiinţat o firmă care se ocupă de fabricarea de parfumuri şi cosmetice.

Nu de puține ori, Gigi Becali a mărturisit că este mândru de ginerele său!

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea Gigi Becali anul trecut.

Adauga un comentariu