Eveniment-Social

Evenimentul „Hai la noi, în curtea morii”, ediţia a II-a, are loc astăzi, 24 iulie

Publicat: 24 iul. 2021

Sâmbătă, 24 iulie, începând cu ora 14:00, are loc un eveniment inițiat de Asociația Producătorilor Locali Produs în Iași, ce are ca scop să aducă producătorii locali mai aproape de oameni.

Evenimentul se desfășoară În Curtea Morii, comuna Probota, județul Iaşi. Aici, oamenii vor afla tainele măcinișului de cereale, secretele procesării uleiului de floarea soarelui presat la rece și ale realizării produselor de panificație.

„Continuăm seria de evenimente inițiate de Asociația Producătorilor Locali Produs în Iași ce au ca scop să aducă producătorii locali mai aproape de voi. Următoarea întâlnire va avea loc În Curtea Morii, pe 24 iulie 2021, începând cu ora 14.00. Aici veți afla tainele măcinișului de cereale, secretele procesării uleiului de floarea soarelui presat la rece și ale realizării produselor de panificație.✨

Pregătim cu drag un brunch delicios, băuturi răcoritoare, ateliere pentru cei mari și cei mici și pachet suvenir.

💰 Prețul unui bilet este de 𝟙𝟘𝟘 𝕝𝕖𝕚/𝕡𝕖𝕣𝕤𝕠𝕒𝕟ă, iar copiii au intrarea gratuită.

🎫 Biletele se pot achiziționa de la Magazia Morăriței. (Bulevardul Alexandru Cel Bun, nr. 24) sau online, de pe https://veera.ro/.

⏳ Evenimentul va avea loc pe 24 Iulie, începând cu ora: 14:00

Vrei sa vezi și tu drumul pâinii? Hai la noi! 🌱

Eveniment susținut de @Gust de Iași și de Rural Development Research Platform.”, este mesajul publicat de Magazia Moraritei – Paine cu maia coapta pe vatra, pe pagina de Facebook.

Mai multe detalii AICI

Adauga un comentariu