Eveniment-Social

Evenimentul „Serile bobocilor”, organizat diferit de un grup de studenți ai USAMV Iași

Publicat: 29 sept. 2020
Un grup de studenți de la USAMV Iași vor organiza, într-o manieră specială, manifestarea intitulată
"Serile bobocilor", eveniment organizat de studenții de la USAMV Iași, într-o manieră specială

În perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2020 se desfășoară „Serile bobocilor”, evenimente organizate de către Liga Studenților Agronomi și Veterinari (LSAV) din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași. În acest an, din cauza contextului pandemic, întâlnirile cu cei mai tineri studenți, „bobocii”, vor avea loc în aer liber, pe terenul de fotbal din cadrul bazei sportive a USAMV Iași

În perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2020 se desfășoară „Serile bobocilor”, evenimente organizate de către Liga Studenților Agronomi și Veterinari (LSAV). Asociația face parte din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” din Iași. În acest an, din cauza contextului pandemic, întâlnirile cu cei mai tineri studenți, „bobocii”, vor avea loc în aer liber, pe terenul de fotbal din cadrul bazei sportive a USAMV Iași. Pentru a fi evitată aglomerația, fiecare facultate are rezervată câte o seară diferită.

„Serile bobocilor”, organizate diferit de un grup de studenți ai USAMV Iași

Prima care a dat startul evenimentelor „Serile bobocilor” a fost Facultatea de Horticultură. Ieri, 28 septembrie 2020, de la ora 19:00, s-a derulat o activitate de succes. În zilele următoare vor continua întâlnirile cu „bobocii” de la Facultatea de Agricultură, Zootehnie și Medicină Veterinară de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași. „Avem pregătite pentru mai tinerii noștri colegi multe surprize, tombolă cu premii, invitați care vor povesti și oferi multe informații despre Facultate, Universitate și viață de student”.

Înscrieri pentru Liga Studenților Agronomi și Veterinari de la Universitatea de Agronomie din Iași

Tot atunci vor avea loc și înscrierile în LSAV.

„Asta, pentru cei care doresc să trăiască experiența de voluntar și să se implice pentru a-și face o studenție dinamică. Pentru că situația pandemică o impune, dar și pentru că ne dorim să fim în siguranță, vom respecta regulile de distanțare fizică și vom purta măști”, a transmis Adriana Trandaf, președintele LSAV.

Aflat la a noua ediție, evenimentul este organizat de către LSAV, împreună cu Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră și Prorectoratul cu activitățile sociale. De reamintit că, Universitatea de Agronomie din Iași a fost prima care a reluat cursurile, pe 14 septembrie 2020, din Iași. Acestea se derulează în manieră hibridă, atât on-line, cât și față în față. La acel moment, cei mai buni studenți la învățătură au fost premiați cu burse în bani.

Adauga un comentariu