Gadgeturi

Evolio prezinta Axis 7 HD, o tableta la un pret foarte mic

Publicat: 14 dec. 2014
5

Evolio Axis 7 HD este o tableta cu ecran de 7˝ recomandata amatorilor de jocuri Android si divertisment care nu dispun de un buget foarte ridicat. Dispozitivul se face remarcat printr-un design elegant, cu profil ingust, completat de carcasa mata antireflex si anti-alunecare.

Tableta dispune de 1GB memorie RAM si 8GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins cu inca 32GB apeland la un card microSD. Chipsetul Boxchip A33, compus dintr-un CPU la 1GHz (Cortex-A7, quad-core) si GPU Mali-400, este cuplat unui ecran cu rezolutie 1024×600 pixel. Echipata cu versiunea Android 4.4 KitKat, tableta permite redarea unei game variate de formate video, incluzand fisiere MKV, MP4 si clipuri video YouTube.

Pentru suma de 329 Lei ne alegem cu o camera foto de 2MP si webcam VGA, respectiv conectivitate Bluetooth 4.0 si WiFi N pentru acces la internet. Optional, tableta Evolio Axis 7 HD  poate fi achizitionata la pachet cu un modem 3G extern, conectat la portul microUSB de pe lateralul carcasei atunci cand dorim sa folosim conexiuni de internet mobil.

Ajutata cu un acumulator de 3000 mAh, strecurat in carcasa de 9.3 mm grosime, tableta promite pana la 6 ore de functionare continua sau 250 ore in regim stand-by.

Adauga un comentariu