Eveniment-Social

Evolutia cifrei de afaceri, in crestere cu 40% pentru NTT DATA Romania

Publicat: 19 sept. 2016
1
NTT DATA Romania a inregistrat in primele opt luni din anul 2016 o cifra de afaceri de 22 mil. EUR, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada a anului anterior. 
 
“Rezultatele financiare ale companiei din primele 8 luni ale acestui an vin pe fondul unei evolutii semnificative pentru NTT DATA Romania. Pana la sfarsitul acestui an calendaristic estimam o cifra de afaceri de 35 mil. EUR, in crestere cu 38% in raport cu anul precedent“, declara Daniel Metz – CEO NTT DATA Romania.

In ceea ce priveste piata externa, trendul este unul ascendent pentru NTT DATA Romania. In aceasta perioada a avut loc o largire a portofoliului de proiecte si castigarea unor clienti de top in domeniul digital si financiarbancar. O crestere exponentiala s-a remarcat in zona Marii Britanii prin extinderea de proiecte in cadrul unui client final de renume – Liberty Global, din domeniul digital. Pentru acesta, NTT DATA Romania formeaza echipe de o complexitate ridicata in zone de tehnologie precum: AEM (Adobe Experience Manager), dar si Java si testare. Un alt proiect important pentru compania noastra a fost demarat la inceputul acestui an, in spatiul vorbitor de limba germana si vizeaza dezvoltarea unui instrument de prelucrare a tranzactiilor financiar-bancare, pentru o banca de renume. Dezvoltarea acestuia se deruleaza pe o durata de mai multi ani, iar mentenanta ulterioara pe cca. 15 ani. Si pe piata locala s-a inregistrat o crestere cu 62% fata de aceeasi perioada a anului precedent, cu o marire a portofoliului de clienti cu precadere in zona serviciilor de tip Embedded, in industria producatoare de componente auto din Romania. Dintre acestia se pot enumera: Elster (a Honeywell company), Autoliv, Renesas, Continental Automotive.

Extinderi teritoriale
Dupa filialele din Romania de la Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Brasov si Iasi, NTT DATA Romania si-a extins activitatea teritoriala, infiintand de curand o noua filiala in Serbia, la Novi Sad. Actiunea reprezinta o noua directie strategica, prin dezvoltarea de noi subsidiare in zona central-est europeana.

1200 de angajati si colaboratori externi pentru anul 2016
Echipa NTT DATA Romania a depasit in luna septembrie 1100 de membrii, o crestere cu 44% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pentru acest sfarsit de an ne propunem angajarea a inca 100 colegi noi, o marire cu cca. 40% fata de anul precedent. La ora actuala in NTT DATA Romania exista peste 150 pozitii deschise, printre care se numara roluri de Project Manager, Operations Manager, dar si pozitii de programare Java, programare Cobol, programare Embedded, programare .Net, programare Frontend, dar si consultanta SAP si ABAP, consultanta de support AMS, testare Automata si Manuala, precum si roluri de Business Analyst sau Financial Controller.
 
Dupa 16 ani de excelenta in IT, EBS Romania este acum NTT DATA Romania. 
Infiintata in 1988, NTT DATA are sediul la Tokyo si isi desfasoara activitatea in peste 40 de tari. Concernul furnizeaza servicii de prima clasa, de la consultanta si dezvoltare de sisteme pana la outsourcing de servicii IT. Aflat in topul mondial al furnizorilor de servicii IT, NTT DATA este un partener inovativ la nivel mondial, beneficiind de o raza de acoperire globala, dar si de competente locale.
Adauga un comentariu