Stiri si curiozitati

Ex-iubitul Mihaelei Radulescu (63 de ani) se insoara in secret cu celebra fosta sotie a milionarului Cuptor!

Publicat: 21 nov. 2018
dan chisu si alina chivulescu
dan chisu si alina chivulescu

Au reluat povestea de iubire dupa 20 de ani. Dan Chisu (63 de ani), ex-iubitul Mihaelei Radulescu, se insoara, in secret, cu Alina Chivulescu, celebra fosta sotie a milionarului Mihai Cuptor, supranumit “Regele Imobiliarelor”.

Dan Chisu si Alina Chivulescu sunt exemplele perfecte ca timpul nu poate opri iubirea, atunci cand sentimentele sunt sincere. S-au cunoscut cand amandoi erau tineri si in cautarea drumului potrivit in viata. Cel care urma sa fie cunoscut drept “vesnicul burlac” s-a indragostit rapid de frumoasa actrita, in ciuda diferentei de varsta, de 20 de ani. Cum, insa, nu erau, probabil, pregatiti pentru o relatie de lunga durata, cei doi au pus, brusc, punct legaturii.

Ulterior, Alina Chivulescu si-a intemeiat o familie impreuna cu Mihai Cuptor, un om de afaceri prosper si influent. Desi au impreuna un fiu, actrita a trecut printr-un divort, dupa ce barbatul s-ar fi apropiat foarte mult de propria ei verisoara. De altfel, milionarul s-a insurat, apoi, cu verisoara fostei sale sotii, iar dupa cateva luni au devenit parinti.

S-au reintalnit pe platoul de filmare in 2014

La momentul respectiv s-a desfasurat o intreaga telenovela, dar Alina Chivulescu a preferat sa ramana discreta si sa se concentreze pe cresterea fiului ei, dar si pe cariera. A ramas, totusi, foarte buna prietena cu multi dintre colegii implicati in aceleasi proiecte, fie ca vorbim de seriale TV, emisiuni, piese de teatru sau chiar proiecte online. Printre acestia se numara si Dan Chisu.

“Vesnicul burlac” a marturisit de multe ori ca ii plac femeile puternice si inteligente, iar Alina Chivulescu, devenita extrem de iubita pentru rolul Bella din serialul “La Bloc”, pare sa fi fost cea mai importanta din moment ce flacara pasiunii dintre cei doi s-a aprins dupa atat de mult timp. S-au reintalnit pe platoul de filmare al filmului “#Selfie” in 2014 si au facut din nou echipa in continuarea peliculei. Au reinceput, dupa toate aparentele, sa-si faca confidente si sa se sprijine asa cum o fac doi prieteni vechi, fosti iubiti, acum experimentati si mult mai intelepti in privinta relatiilor amoroase.

Vor sa se casatoreasca pana de sarbatori!

Chiar daca au reaprins flacara pasiunii inca din 2014, au preferat sa ramana retrasi, tocmai pentru a-si savura in liniste relatia. In prezent, Dan Chisu si Alina Chivulescu au reluat povestea de iubire dupa 20 de ani si par mai indragostiti ca niciodata. Iar gestul facut, recent, de regizorul, care, in trecut, a avut o legatura amoroasa inclusiv cu Mihaela Radulescu, confirma, fara tagada, acest lucru.

Adauga un comentariu