Local

Examen definitivat 2018! Rezultate finale! Iata profesorii care au depasit pragul mediei 8

Publicat: 29 iul. 2018
1

Examen definitivat 2018! Rezultate finale! Dupa solutionarea contestatiilor, inca 11 profesori ieseni au depasit pragul mediei 8 si au promovat examenul de Definitivat sustinut in data de 18 iulie.  Astfel, un total de 328 de cadre didactice, reprezentand 79,42% din totalul de 413 candidati din judetul Iasi care au avut lucrari transmise spre evaluare, au obtinut definitivarea in invatamant. La nivelul tarii, procentajul final de promovare este de 79,59% fata de 75,75% initial, ceea ce plaseaza judetul nostru in zona de promovare a mediei nationale.

Examen definitivat 2018! Rezultate finale! Disciplinele cu cei mai multi candidati in cadrul examenului au fost Invatamantul prescolar (104 de candidati), Invatamantul primar (80 candidati), Educatia fizica (44 candidati), Limba si literatura romana (30 candidati) si Psihopedagogia speciala (27 candidati). Intre disciplinele cu rate de promovare de peste 90% se numara Invatamantul prescolar, Biologia, Matematica, Psihopedagogia speciala si Religia ortodoxa.

Examen definitivat 2018! Rezultate finale! Cadrele didactice care au obtinut dreptul de practica in invatamant in urma promovorarii acestui examen vor beneficia in continuare de consiliere si monitorizare din partea profesorilor metodisti si a inspectorilor de specialitate, avand, in acelasi timp, posibilitatea de a beneficia de  oportunitati importante de dezvoltare profesionala: inscrierea la gradele didactice, participarea la activitatile comisiilor metodice de la nivelul unitatilor de invatamant, ale cercurilor metodice, inscrierea la programele de formare oferite de Casa Corpului Didactic Iasi, la atelierele de lucru organizate de I.S.J. Iasi in vederea promovarii importantei dezvoltarii profesionale in cariera didactica.

Adauga un comentariu