News Flash:

Examen pentru experti contabili

18 Iunie 2006
805 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste o suta de ieseni s-au inscris pentru sesiunea 2006 a examenului de acces la profesiile de expert contabil sau contabil autorizat. Examenul de admitere se desfasoara pe 1 si 2 iulie, iar candidatii vor sustine probe pentru verificarea nivelui de pregatire teoretica. Examinarea consta in intrebari cu raspunsuri tip grila, precum si subiecte cu raspunsuri si comentarii sub forma de text. "Pentru a fi declarati admisi, candidati trebuie sa obtina cel putin nota sase la fiecare proba in parte, iar media finala trebuie sa fie peste sapte. Cam acelasi a fost si numarul de persoane inscrise anul trecut pentru acest concurs. Dintre acestia, aproximativ 90 la suta reusesc sa obtina nota de admitere", a declarat ieri Mihaela Crusitu, director executiv la filiala Iasi a Corpului Expertilor Contabili si a Contabilililor Autorizati din Romania. Candidatii inscrisi pentru profesia de expert contabil vor sustine o proba cu subiecte de contabilitate, fiscalitate si drept, iar pentru a doua proba testarea vizeaza domeniile, audit, evaluare economica si financiara a intreprinderii, control finaciar si expertiza contabila. Iesenii care vor sa ajunga contabili autorizati trebuie sa dovedeasca comisiei de examinare ca au cunostinte de contabilitate, fiscalitate si drept, iar la a doua proba testele vor cuprinde evaluarea economica si financiara, audit si control financiar. De asemenea, pentru aceasta profesie pot candida si persoanele cu studii medii. Acestea vor sustine proba scrisa la contabilitate, fiscalitate si drept. Cerasela APOSTU
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 24 queries | Mysql time :0.018326 (s)