National

Examene AMANATE din cauza vremii extreme. Ce spune ministrul Educatiei

Publicat: 06 mart. 2015
1
Ultima proba de la simularea Bacalaureatului a fost intarziata deoarece subiectele nu au putut fi transmise. Problemele au fost cauzate de vremea rea, care a facut ca in mai multe localitati in care se sustine simularea reteaua de telefonie si transfer de date sa nu fie functionala. n mai multe localitati din tara, simularea probei la alegere a examenului de Bacalaureat nu poate fi sustinuta, din cauza unor avarii la retelele de telefonie si transfer date, cauzate de vremea rea.
Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a declarat ca a primit asigurari ca problemele vor fi remediate si ca simularea se va sustine fara probleme, chiar si cu o mica intarziere. „Subiectele au fost transmise la toate cele 1513 centre in care se sustine simularea examenului de Bacalaureat. Au fost probleme cu dezarhivarea documentelor la circa jumatate. Problemele vor fi remediate la ora 9.30. Situatia nu este atat de grava, fiind vorba de o simulare„, a explicat Sorin Campeanu.
Elevii din clasa a XII-a au inceput luni, 2 martie, simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat. Vineri, 6 martie, liceeni sustin simularea la proba la alegere. Afisarea rezultatelor se va face pe 12 martie.
Adauga un comentariu