Actualitate

Exclusiv: Accident cu doua victime pe bulevardul Independentei-FOTO,VIDEO

Publicat: 23 iun. 2015

Un accident rutier a avut loc marti noaptea pe Bulevardul Independentei din Iasi. Doua autoturisme s-au ciocnit violent, iar in urma impactului, autoturismele au fost serios avariate. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 21.00 si se pare ca accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordarii de prioritate, implicati fiind soferul unei masini Dacia Logan si un alt participant la trafic. La fata locului s-au deplasat de urgenta echipajele de politisti rutieri dar si un echipaj medical.

UPDATE: Masina Dacia Logan ce apartine unei firme de catering venea dinspre Fundatie catre Targu Cucu, soferul unui Audi a virat stanga, fara sa se asigure, iar asfel a fost izbit de Logan. Se pare ca prioritate de trecere avea masina care transporta pizza. Doua victime au fost transportate la spital, acestia fiind pasageri in masina Audi.

In urma testarii alcoolscopice, rezultatul a fost negativ in cazul ambilor soferi. Politisti criminalisti fac cercetari la fata locului pentru a stabili circumstantele in care s-a produs accidentul.

Comentarii
Adauga un comentariu