Local

Exclusiv! Accident cu victimă în Bularga. Două maşini sunt implicate FOTO

Publicat: 17 apr. 2021

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier în Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că două autoturisme au intrat în coliziune în zona Bularga.

După cum se poate vedea în galeria foto, maşinile sunt destul de avariate. Traficul în zona se desfăşoară cu dificultate.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical SMURD şi poliţiştii.

UPDATE: în accident au fost implicate un Ford şi un VW Passat. Potrivit informaţiilor de la faţa locului,cauza producerii evenimentului rutier a fost neacordarea de prioritate. Şoferii au fost testaţi alcoolscopic, rezultaul fiind negativ. Una dintre victime care a suferit un atac de panică a refuzat deplasarea la spital.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Alt prostovan cu VolsVagin. Si s-a intalnit cu fratiorul lui de suflet, KaKaFordu. E de inteles totusi, a venit weekendu. Bravo baieti. Hai ca ziua nu e gata inca. Abia s-a dat startu. La cati mai multi prostani cu VWC si KaKaFord daca se poate.

  • Au patinat și au alunecat una spre alta din cauza câcaților de cîine revărsați de pe trotuare pe carosabil . Cred că vina este a amândurora că nu au curățat înainte de a circula. Proprietarii câinilor se distrează pe baza lor de pe la ferestre și balcoane.

  • Ce motive pentru a distrage atentia de la faptul ca s-au tamponat 2 cretini mai gasiti coaie🤣🤣🤣 au trecut 10 mii de masini pana sa se intalneasca minunatii astia doi😂😂😂 cauza accidentului = soferi de weekend. Caz inchis

  • @BMW-OH Oh….acest accident s-a produs din cauza cotetarilor cu BMW uri ruginite care stau pe la camine in Bularga.. Mister elucidat pentru politie, de fapt posesorii de VAGin TDI fumegator sunt niste soferi cumsecade de asta se lovesc cate 3-4 pe zi … dar bine ca BMW urile sunt in siguranta si posesorii le fut femeile posesorilor de VAGin ramasi fara trotineta. Aduceti frate BMW uri lovite pe bzi ca e secaciune si boschetarul de @BMW-OH nu mai are ce sa comenteze… traieste din amintiri 🙁

  • Circulau, se învârteau de vreo câteva ore bune prin cartier că n-aveau unde parca. Au intrat într-un perpetuum mobile până au oprit așa precum vedeți datorită câcaților de câine nestrânși de posesorii patrupedelor.

  • NU ESTE NICI UN BMW IMPLICAT! NICI UN BMWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Mi s-a sculat maciuca cand am vazut iar fetițe din astea de conduc doar in weekend. Mai ales ca una din ele poseda marca mea preferata, VolsVagin.😍

  • Iarăși neacordare de prioritate. Este regulă în Iași, cu puțin tupeu distrugi două mașini fără efort.

    Prostovanii cu BMW nu semnalizează niciodată, dar măcar atunci când nu-ți acordă prioritate afișează atitudinea aia de milogi cretini.

Adauga un comentariu