Actualitate

EXCLUSIV! Accident cu victime in Bucium – FOTO, VIDEO

Publicat: 28 mai 2012

Noaptea trecuta, in jurul orei 01.30, in fata unui cunoscut restaurant din Bucium, s-a petrecut un accident rutier soldat cu victime. Un Rover si un taxi s-au ciocnit, in urma coliziunii o persoana fiind internata la spital. La fata locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare de la ISU Iasi, iar victima a fost stabilizata de un echipaj medical de la SMURD Iasi. Politia Rutiera si criminalistii au cercetat modul in care s-a petrecut accidentul, soferii fiind condusi la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Comentarii
  • niste dementi taximetristii astia. nu se asigura, se baga in fata ta, blocheaza intersectia, nu dau prioritate la pietoni. parca ar fi singuri pe strada. niste nesimtiti. slava domnului ca aseara au scapat toti cu viata. politia trebuie sa ia masuri si sa le ridice autorizatiile la cei care nu respecta regulile de circulitatie.

  • La boul ala cu taxiul ar fi trebuit sa i se ia permisiu pentru ca nu a acordat prioritate SMURD-ului,toti analfabetii au ajuns mari soferi de taxi. RUSINEEE !!!

  • Smurdul iar a trimis masina cu soldati si o gramada de cadre medicale asistenti si medici nu au un loc de munca sau iau drumul strainanatatii !!! Romania te iubesc !!!

Adauga un comentariu