Actualitate

EXCLUSIV! Accident grav la Iasi! O femeie a fost lovita de un autobuz – FOTO

Publicat: 25 mai 2019

In urma cu putin timp un accident grav a avut loc in muncipiul Iasi. Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, se pare ca o femeie a fost calcata in timp ce incerca sa traverseze strada pe trecerea de pietoni. A fost calcata de un autobuz. Accidentul a avut loc in zona Metalurgie din Iasi, iar, din cate se pare, femeia a fost ranita grav. La fata locului s-a deplasat un echipaj medical dar si politistii rutieri. Politistii rutieri vor stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Femeia a fost transportata la spital.

Comentarii
  • Nu a fost calcata de un autobuz domnilor. A fost un autocar ,cursa speciala si fata respectiva a traversat pe trotineta surprinzand soferul de pe autocar.
    Dece nu poarta tinerii casca pe acele trotinete cu 25km/h eu nu intleg. Sunt obligatorii pe bicicleta si iti pot salva viata! Traversarea strazii se face pe linga bicicleta obligatoriu vesta si casca . Trotineta este de viteza si a susprins soferul .

  • La fața locului am văzut polițiștii locali care i-au acordat fetei primul ajutor. Poliția Rutieră a venit după zece / treisprezece minute , așa am văzut eu de la balcon.

Adauga un comentariu