Actualitate

EXCLUSIV – Accident in intersectia dintre Chisinaului cu Tudor Vladimirescu – FOTO, VIDEO

Publicat: 26 ian. 2016

Ieri seara, 26 ianuarie 2016, un accident rutier s-a produs in intersectia dintre bulvardul Chisinaului cu bulevardul Tudor Vladimirescu din judetul Iasi, acolo unde doua autoturisme s-au ciocnit violent. In accident au fost implicate un autoturism marca Dacia inscriptionata pentru Taxi si o alta marca Skoda. Potrivit primelor informatii coliziunea s-a produs din cauza neacordarii de prioritate.

Comentarii
    • Comentariu misogin si nepotrivit in contextul de fata. Taxiul (cel vinovat de accident) era condus de un barbat. Daca nu crezi ca e barbat la volan sau ca taxiul este vinovatul, mai urmareste filmarea inca o data pana la capat.

  • Din videoclipul postat se vede clar ca taxiul e pe contrasens, asa ca aici nu e vorba de neacordare de prioritate sau poate dvs, cei care ati scris articolul considerati ca daca merge pe contrasens tot trebuie sa i se acorde prioritate. Se vede clar ca taxiul nu a reusit sa ajunga pe sensul lui de mers, coliziunea producandu-se cat acesta era inca pe contrasens.

    • Cam asa ceva, cum sa-i dai prioritate taxiului daca el circula pe contrasens? Probabil ca celalt sofer era prea ocupat sa se asigure in dreapta si nici nu s-a gandit ca un berbec poate circula pe contrasens! Gresit! Iata ca se poate!

  • Aviz amatorilor!O GRAMADA DE PROSTI CARE FAC MANEVRA PE CARE A FACUT-O CONDUCATORUL DE TAXI!SI CAND PARCHEAZA MULTI FAC ACEEASI MANEVRA CU RISCUL DE RIGOARE!NERESPECTAREA REGULILOR DE CIRCULATIE DUCE LA ACCIDENTE!RESPECTATI LEGEA!!!!!!SI CELALALT SOFER NU A ACORDAT PRIORITATE DE TRECERE ALTUI AUTOTURISM, FARA IMPACT DESIGUR !SE POATE VEDEA PE FILMARE!CULPA COMUNA-75%-25%!

Adauga un comentariu