Actualitate

EXCLUSIV! Accident la Barnova. A daramat un stalp de inalta tensiune – FOTO

Publicat: 19 apr. 2019

Un accident rutier s-a produs astazi, la Barnova. Din primele informatii ale reporterilor Buna Ziua iasi, soferul unui Kia, pe fondul unui carosabil ud, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a iesit in decor, unde a daramat un stalp de ianlta tensiune. 

Din fericire, soferul s-a ales doar cu o sperietura, neavand nevoie de mingrijiri medicale. La fata locului, s-a deplasat un echipaj de politie pentru a dirija circulatia in zona deoarece stalpul lovit era cazut pe un sens de mers. 

Pentru a lua masina implicata in accident, a fost necesara o platforma.

Comentarii
  • De inalta tensiune?? este de foarte inalta tensiune…sus sus !!!
    Informeazate jurnalist de doi lei! Este un stalp….cu fire electrice…pentru tine!!!
    Stalpi de inalta tensiune sunt cei metalici cu zabrele!
    Hai pa…

  • Liniile de inalta tensiune in general au stalpi metalici(de tip pilon sau schela), cu atat mai inalti si cu distantele intre fire mai mari cu cat tensiunea folosita este mai inalta: 110 KV-220 KV-400 KV, mergand chiar pana la 700 KV. Liniile de inalta tensiune le intalnesti mai des in preajma oraselor.

  • Nu este un stalp de inalta tensiune, dar a fost afestata fibra optica de la Telekom. Nu este semnal TV, net, telefon. Felicit teribilistul pt accident!!! In zona secircula cu viteza mare si se depaseste pe linie continua in rampa/panta, curba.

Adauga un comentariu