Actualitate

Exclusiv! Accident mortal la Iasi! Soferul vinovat a murit la spital

Publicat: 19 sept. 2019

Un accident mortal a avut loc pe data de 15 septembrie in localitatea ieseana Motca. Soferul vinovat de producerea accidentului a murit cateva zile mai tarziu la spital. Accidentul a avut loc in localitatea ieseana Motca. Soferul vinovat de producerea accidentului se afla la volanul unei masini marca Opel si a pierdut controlul volanului intrat pe contrasens, moment in care masina condusa de acesta s-a izbit de un Volkswagen Passat condus de o tanara in varsta de 28 de ani. In urma impactului, autoturismul Volkswagen Passat a intrat in coliziune cu un autoturism marca Volkswagen Polo condus de o soferita in varsta de 39 de ani.

Exclusiv! Un profesor aflat la volanul unui BMW a lovit un minor, care traversa strada cu trotineta, pe trecerea de pietoni

In urma impactului a rezultat ranirea grava a soferului autoturismului marca Opel, dar si a soferitei, respectiv pasagerului din dreapta din masina Volkswagen Passsat. Cele din urma victime suferind rani usoare. Soferul vinovat in varsta de 47 de ani a suferit rani grave, fiind transportat de urgenta la spital unde, cateva zile mai tarziu a murit. 

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit