Actualitate

EXCLUSIV: Accident pe strada Palat – FOTO,VIDEO

Publicat: 21 mart. 2014

In urma cu putin timp, un accident rutier a avut loc pe Strada Palat, in fata Hotelului International. Se pare ca accidentul s-a produs dupa ce soferul unui autoturism Hyundai Terracan nu a pastrat distanta regulamentara si a tamponat masina din fata, un BMW X3, care oprise la trecerea de pietoni.  La fata locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta, un echipaj al Politiei si criminalistii, dar nu a rezultat nici o victima in urma accidentului. Ambii soferi au fost testati alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Citeste si: Doi romani au murit, iar alti doi sunt in stare grava dupa un accident produs in Italia
Comentarii
  • Acolo masinile trec in mod frecvent pe rosu, si intr-un sens si intr-altul. Cand se face verde pt. pietoni, e bine sa te asiguri ca nu trece vreo masina peste tine. Cei care coboara str. Palat accelereaza ca dementii ca sa mai prinda verde (uneori, cum spuneam, e deja rosu, dar totusi trec), iar cei care vin dinspre Pd Ros, daca-s nesimtitii care fac dreapta in complexul Palas, nici nu se mai gandesc sa opreasca la trecere.

    • asa este… de vina este semaforul de la intersectia cu sf. Andrei… e prea de tot… ai semafor acolo si apoi ai semafor iarasi in fata la Continental, trebuie sa stai cu pedala doar pe frana… din 50 in 50 m treceri de pietoni si semafoare… eu nu stiu cum rezista soferii astia cu stresul… bine ca nu mi-am luat masina… prefer pe jos si cu autobuzul uneori…

  • Semafoarele au fost puse ca sa mai aiba si pietonii cand sa treaca… Daca soferii respectau trecerile de pietoni, nu mai era nevoie de atatea semafoare… deci se intoarce ca un bumerang tot catre soferi … cum de?

Adauga un comentariu