Actualitate

Exclusiv: Accident rutier cu o victima la Erbiceni- FOTO,VIDEO

Publicat: 19 apr. 2015

UPDATE- Se pareca doi tineri care se deplasau cu un motoscuter s-au izbit violent de un capat de podet aflat pe marginea drumului. Razvan B, in varsta de 20 ani, conducea mopedul in momentul producerii accidentului, acesta ramanand in stare de inconstienta dupa impactul puternic. Se pare ca vehiculul ii apartine fratelui sau mai mare, iar conducatorul auto i l-ar luat fara voia sa din localitatea Belcesti, acolo unde locuiesc acestia. Ambii pasageri au avut nevoie de interventia echipei medicale, acestia suferind rani grave.

Politistii rutieri au deschis o ancheta in acest caz, urmand sa stabileasca cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Un accident rutier cu victima a avut loc duminica noaptea, in jurul orei 22:40. Incidentul s-a petrecut in zona localitatii Erbiceni din judetul Iasi, acolo unde o persoana a ramas inconstienta in urma impactului. La fata locului s-au deplasat de urgenta politistii rutieri, dar si un echipaj medical pentru a acorda ingrijiri medicale victimei. politistii rutieri fac masuratori pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.loading...

Adauga un comentariu