Actualitate

EXCLUSIV! Accident rutier cu o victima langa Selgros. Soferul baut a fugit de la fata locului – FOTO,VIDEO

Publicat: 14 nov. 2014

In urma cu putin timp s-a produs un accident rutier pe podul de langa Selgros. Un sofer care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, avand o alcoolemie de 1,26 la mie, a pierdut controlul autoturismului Volkswagen Golf 4, a intrat pe trotuar si a acrosat un pieton. Soferul autoturismului a fugit de la locul faptei, dar a fost prins langa parcarea de la Selgros de politistii de la Rutiera. La fata locului s-a deplasat si un echipaj de prim ajutor pentru a acorda ingrijiri medicale victimei care se afla in stare foarte grava. In masina se aflau doua persoane, amandoua se aflau sub influenta bauturilor alcoolice care se acuza reciproc ca ar fi fost la volan. Victima este un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani are sanse minime de supravetuire avand leziuni interne, picioare fracturate dar si lovituri la cap.

Comentarii
    • Deoarece codul penal prevede pedeapsa cu inchisoare SAU amenda in cazul conducerii sub influenta alcoolului. DOAR INCHISOARE AR TREBUI!!

  • Nu a fost destul ca in ziua alegerilor precedente a murit un tanar, din aceeasi cauza: a unui sofer beat, mai trebuie sa se intample si altceva pana sa ii sanctionati?

  • Oare cand vor inceta toate aceste accidente produse din inconstienta unor animale ( nu ii pot numi oameni), cate persoane vor mai suferi de pe urma lor??? Draga Politie Romana, incetati sa mai primiti „cadouri”, luati masurile corecte si necesare, nu banii va vor aduce avansarea ci corectitudinea de care ar trebui sa dati dovada!

Adauga un comentariu