Actualitate

EXCLUSIV – Accident rutier cu o victima. UPDATE – FOTO

Publicat: 10 apr. 2016

In aceasta seara a avut loc un accident rutier soldat cu o victima in intersectia cu Mogosesti. La fata locului s-au deplasat Politistii de la Rutiera, un echipaj SMURD si un echipaj de la Ambulanta. La fata locului au venit si politistii de la Criminalistica pentru a investiga cauzele producerii accidentului.

UPDATE: In autoturismul Audi se aflau 3 persoane: soferul, sotia acestuia si copilul. Ei veneau dinspre Grajduri spre Iasi. In apropierea cu intersectia cu Mogosestiul, un autoturism marca Dacia Logan a iesit dintr-o curte fara sa se asigure. Soferul autoturismului Audi a evitat impactul frontal cu Loganul si a tras de volan lovind un panou rutier si intrand in santurile de evacuare a apelor pluviale de pe marginea drumului.

Pana la aparitia politiei si a ambulantei s-a iscat un scandal intre locatarii din Grajduri si soferul de pe Logan care s-a lasat doar cu injurii si imbranceli. In Logan erau sot si sotie.

Ambii soferi au fost testati alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Soferul de pe Audi a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon.

Comentarii
  • Eceptional articol! Auzi aici: „in intersectia cu Mogosesti”. Va sa zica, acolo unde Grajduri se intersecteaza cu Mogosestiul? O fi 2 bulevarde? Accidentele se intampla , de obicei, pe niste drumuri publice, care au niste indicative formate din cifre si litere. Asa, MAMA!, CE MARE SUNT GRAJDURI SI MOGOSESTI DE SE INTERSECTEAZA !!! Analfabetii lui Chirica !!!

Adauga un comentariu