Actualitate

Exclusiv! Accident rutier in Iasi! Mai multe masini au fost implicate! Exista o victima – FOTO/UPDATE

Publicat: 26 oct. 2018

UPDATE: La locul accidentului a ramas doar ultima masina si soferul acesteia iar din spusele colegilor de munca, el a fortat semaforul si a cauzat accidentul, si niciun sofer nu a pastrat distanta minima.

UPDATE: In urma unor noi informatii, se pare ca soferul unuia dintre automobilele implicate in accident a suferit rani destul de serioase. Potrivit unor martori, soferului i-a fost pus gatul intr-o tija, iar acesta isi tinea mana in dreptul stomacului, cel mai probabil acuzand dureri in acea zona.

Stire initiala: In urma cu putin timp, un accident rutier a avut loc in municipiul Iasi. Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, in accidentul rutier au fost implicate mai multe masini. La fata locului se deplaseaza un echipaj al Politiei Rutiere, dar si doua motociclete ce apartin de SMURD Iasi. Din cate se pare, exista o victima, in speta soferul unei masini implicate in accident. Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la producerea carambolului.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: Facebook/Luca Flavius-Manuel

Comentarii
  • Coridian ? Pe langa ca sunteti un ziar sau ce kkt sunteti, de tot KKTul aveti si cei mai agramati reporteri sau tehnoredactori. Coridian. Prostilor

    • Lasă-i omule în pace! Unde mai puteai citi o aşa ştire de să te prăpădeşti de râs, după ce-ţi dai seama că nu a înviat Vlad Ţepeş cu…ţepele lui. Ia auzi aici: ”Potrivit unor martori, soferului i-a fost pus gatul intr-o TIJĂ, iar acesta isi tinea mana in dreptul stomacului, cel mai probabil acuzand dureri in acea zona.” Poate o fi fost și însărcinat? Aflăm mai pe seară, așa cum sunt curios pe unde i-a fost băgată și tija în gât.

Adauga un comentariu