Actualitate

Exclusiv! Accident rutier la Gara Internationala! A fost implicat un autocar – FOTO/UPDATE

Publicat: 25 mai 2019

UPDATE: Din cate se pare, in accidentul rutier a fost implicat un autocat si un autoturism marca Kia. Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, accidentul s-a produs pe fondul nepastrarii distantei regulamentare. Concret, autocarul nu ar fi pastrat distanta neregulamentara. Testati cu aparatul alcooltest, alcolemia soferilor era zero. O persoana a fost ranita usor, in speta, pasagera autoturismului KIA. Soferul autocarului le-a declarat politistilor ca semaforul si-a schimbat culoarea prea repede, masinile din fata lui oprind brusc si el nu a mai avut timp sa opreasca. 

Stire initiala: In urma cu putin timp un accident rutier s-a produs la Gara Internationala din Iasi. Momentan nu se cunosc cauzele producerii accidentului si nici numarul de autoturisme implicate, sau daca exista persoane ranite. La fata locului se deplaseaza un echipaj de la  politia rutiera. Vom reveni cu detalii.

Comentarii
  • Autocarul nu a pastrat distanta neregulamentara? Bzi prost loveste din nou!Mergeti la scoala analfabetilor! Bombaaaaa!

Adauga un comentariu