Actualitate

EXCLUSIV. Accident spectaculos cu o ambulanta si doua victime in Tudor – GALERIE FOTO,VIDEO

Publicat: 08 feb. 2016

UPDATE 10:45 – Soferul dubitei de marfa a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. La fata locului a intervenit o ambulanta, iar in zona au ajuns si politistii de la Biroul Rutier, care efectueaza cercetari. Ambulanta implicata in accident avea semnalele acustice si luminoase pornite in timpul deplasarii.

UPDATE 10:32 – Ambulanta a plecat de la sediu, pentru a acorda ajutor unei persoane cazute in strada. Un microbuz care transporta marfa si care venea spre Splai Bahlui si nu a acordat prioritate ambulantei, cele doua masini ciocnindu-se. In urma impactului microbuzul s-a rasturnat, accidentul soldandu-se cu doua victime, doi barbati raniti usor.

STIRE INITIALA – In aceasta dimineata, 8 februarie, un accident rutier a avut loc in Tudor Vladimirescu, acolo unde o ambulanta s-a ciocnit cu un autoturism. Nu se stie daca accidentul rutier s-a soldat cu victime sau doar cu pagube materiale. La fata locului urmeaza sa intervina politistii de la Biroul Rutier, oamenii legii urmand sa demareze o ancheta pentru a stabili cum s-a produs accidentul.loading...

Adauga un comentariu