Actualitate

EXCLUSIV! Accident violent cu patru masini in intersectia Baumax – FOTO,VIDEO

Publicat: 23 mart. 2015

Luni seara, in jurul orei 19:00, un accident violent a avut loc in intersectia dintre Calea Chisinaului si bulevardul Tudor Vladimirescu, unde patru autoturisme (un Renault, un Ford, un Opel si un Audi) au fost implicate intr-un eveniment rutier soldat cu victime. In urma impactului, o femeie care se afla la volan a fost ranita. Victima a fost preluata de un echipaj medical al Ambulantei si transportata de urgenta la spital. La fata locului au intervenit si politistii rutieri care fac cercetari.

UPDATE: Toti soferii au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatele au iesit negative.

Comentarii
 • ce tara de retarzi suntem,, in fiecare zi sunt accidente acolo,,,dar nu se face nimic,, ca si in alte zone … zona bariera fost bazar , … zona pizzeria nico, … da rin schimb pentru a se putea „sterge” bani se monteaza semafoare in locul in care de ja sunt pe motiv ca ce?…ca alea vechi…ce au ??/
  inca o data mare rusine conducatorilor iasului

  • Ar merge un rond ca la Gara Internationala! E destul de fluid traficul acolo…mai mult de 30 de secunde n-am stat niciodata sa intru in rond, asta din orice directie! Cert e ca cei 2 care au iesit si i-au blocat banda omului, NU aveau ce cauta acolo! De asemenea de vazut si tirul care era oprit la cativa metri de intersectie pe banda 1 de langa CET!

 • Neacordare de prioritate la berbecii care au iesit pana la 3-4 metri de linia de tramvai! Acolo sunt 3 benzi!!!!! 2 de circulatie + linia de tramvai aproape decare au oprit primii 2 buhai…si soferul care a intrat in ei prea a venit proiectil, probabil n-a fost atent, dar cei care i-au blocat banda nu aveau ce cauta acolo!

  • corect!! neacordare de prioritate berbecii aia 2 tot timpul se gaseste cate un berbec prost care iese masa pana la 2 metri de linia de tramvat futuvan gura de soferi !!

  • corect!! neacordare de prioritate berbecii aia 2 tot timpul se gaseste cate un berbec prost care iese masa pana la 2 metri de linia de tramvat futuvan gura de soferi !!

 • Un caz tipic de „liniuta amicala” intre 2 soferi idioti, care se intrec pana la primul semafor, uitativa la filmare cu ce viteza au venit autoturismele in intersectie, ghinionul cazand pe astra al carui sofer nu a ales cu intelepciune banda de rulare, oamenii care vor cadea vinovati pt producerea accidentului sunt nevinovati,

 • dupa cum se poate observa si in imaginile surprinse de camera de la bzi … baiatasul cu opelul a iesit la vant … el nu este vionvat.. ca a iesit ala in intersectie .. plm o gramda isi fac bani pe spatele asigurarilor..

Adauga un comentariu