Actualitate

EXCLUSIV! Afacerist de top din Iasi gasit SPANZURAT in vila sa! Vinurile sale au ajuns in toata tara!

Publicat: 10 sept. 2019
1

Veste cumplita pentru mediul de afaceri iesean! Mihai Tibu, in varsta de 49 de ani, un afacerist cunoscut a fost gasit spanzurat astazi intr-o anexa a vilei sale din Tomesti. Din cate se pare omul de afaceri trecea printr o perioada mai grea. Acesta a lasat un bilet de adio prin care isi justifica gestul extrem. El era casatorit si avea un copil. Domnul ing. Mihai Tibu este administratorul firmei MDT Agricol din Tomesti. Absolvent in 1997 al Facultatii de Horticultura din cadrul USAMV „Ion Ionescu de la Brad“, a lucrat dupa terminarea studiilor in Germania, la o plantatie viticola din Valea Rinului. „Aici, trecand prin toate fazele lucrului in vie, de la taiat la transportul vinului catre beneficiar, am invatat cum se munceste nemteste.“ Manat de dorul de tara, a revenit pe plaiul natal si a ocupat prin concurs un post de sef de ferma la SC Vinfruct Copou. Cum fostul IAS s-a dezmembrat rapid, a luat hotararea sa-si ia soarta in propriile maini si a arendat o suprafata de vie. „Obtineam productii bune, pana la 12 tone de struguri la hectar, isi aminteste tanarul inginer. Vindeam productia si, dupa o munca din zori si pana in noapte, la sfarsitul anului, tragand linia, am constatat ca nu-mi acopeream nici macar cheltuielile, asa ca am luat hotararea sa valorific singur materia prima.“ Cu eforturi financiare deosebite – credite la banci si imprumuturi de la prieteni – a reusit sa-si construiasca propria crama la locuinta sa din Tomesti.  

Revenim cu detalii!

Exclusiv! Interventie spectaculoasa! Acesti politisti din Iasi au impiedicat un tanar sa se SINUCIDA! L-au gasit plin de sange pe bancheta si l-au ajutat pana la sosirea MEDICILOR!

EXCLUSIV! NUCLEARA in cazul "Sabin Serban"! Ce a cautat fiul ofiterului SRI ultima data pe GOOGLE i-a SOCAT pe anchetatori! Acum se explica TOTUL!

Comentarii
  • De-un paregzamplu, luna septembrie e clasica pentru astfel de actiuni. Da, si Ofrodel tot in septembrie s-a…stiti voi. Nici el nu mai avea productia buna la hectar, iar degustarile fara el sunt suplinite de Bunelu politician neberar „Cozma”, care a ratat startapu cu burgherii vegani. Poate a ramas cu obsesia de hrana vie. Cum de cel mai nou membru al clubului a ales cureaua? Nu tu un puscoci cu ful metal geachet, nu tu un Audica si-o sticla de uischean, asa cum da bine la un „afacerist de top”. Chiar. Bai, Bunelu, ai inceput scoala ? Pe cine trimiti la sedinta cu parintii ? Sa nu iti curga degustarea dupa vreo bunaciune de mama…

      • Asa face cand isi ia pastilele cu alcool. Il tot pomeneste pe unu care si-a tras un glont in gura pe la Galati intr-o parcare prin 2010. Bogdan Pavlov mai concret. Si asta tot abereaza pe la toate articolele ,

Adauga un comentariu