Local

Exclusiv! Alcoolemie uriaşă, găsită în sângele şoferului care a intrat în maşina Poliţiei ieri – Update

Publicat: 19 feb. 2020

Update: Bărbatul implicat în coliziunea cu autospeciala poliției a fost reținut de IPJ Iași.

Știre inițială: Matei Brihoi, conducătorul auto care a intrat în coliziune cu maşina Poliţiei a avut o alcoolemie uriaşă. La testarea cu aparatul etilotest, şoferul a avut o alcoolemie de 0,88 mg/l în aerul pur expirat. După prelevarea probelor biologice, în prima fază a reieşit o alcoolemie de 1,89 mg/l în sânge, ulterior ultima valoare fiind 1,80 mg/l în sânge.

Reamintim că Mihai Berihoi este conducătorul auto care în momentul şicanării i-a arătat pumnul şoferului dubiţei. În acel moment un echipaj al Secţiei 5 de Poliţie l-a observat şi l-a oprit. Interpelat ce s-a întâmplat, bărbatul a menţionat că nu are nimic de declarat. Ulterior, s-a urcat în maşină şi a plecat. Echipajul de Poliţie a plecat în urmărire, moment în care a fost observat de un echipaj al poliţiei locale. Acesta din urmă a scos pistolul din dotare, în timp ce conducătorul auto a intrat în coliziune cu maşina poliţiei.

Mihai Berihoi din anul 2011 avea permisul anulat tot pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Citește știrea completă aici.loading...

Comentarii
  • Am fost de fata cand un echipaj de la politia locala a somat cu armamentul din dotare autoturismul audi de NT…in fata manastirii frumoasa …iar acesta nu a oprit …dupa care au plecat dupa el …

  • Ce sa ceri unui jeg si rebut al societatii?Daca nu se dadea smecher sa sicaneze si ameninte pe soferul dubei putea scapa de acest dosar penal pentru conducere fara permis si sub influenta lichidelor mioritice.Pe langa multele care le mai are.

  • Bagavas pula in rasa voastra de sobolani infecti in fata calculatorului, numa commenturi din astea dati in spate futuvam gura sa va fut se zdremte oridinare da in fata nu ii spuneti, si voi jegosilor analfabeti de la BZI sunteti zero barat anafabeti care nu stiti sa scrieti si nu va informati corect, futuvan gura de sobolani lachiti ordinari spurcati

  • Sunt niste jeguri ordinare acesti frati Berihoi, toti patru au facut puscarie, niste betivani inculti care fac degeaba umbra Pamantului si mai pun viata altora in pericol. Pleava societatii.

Adauga un comentariu