Actualitate

EXCLUSIV! Alerta pe Aeroportul Iasi! Incident socant intr-o aeronava care venea din strainatate

Publicat: 28 oct. 2018
1

Un barbat a murit la bordul de aeronave care a aterizat, duminica seara, pe Aeroportul Iasi, au anuntat, luni dimineata, reprezentantii SMURD Iasi.

Coordonatorul SMURD Iasi, Diana Cimpoesu, a declarat ca barbatul, in varsta de 51 de ani, a suferit un stop cardiorespirator la aterizarea avionului in care era imbarcat.

"Echipajul SMURD Terapie Intensiva Mobila a fost solicitat sa intervina duminica, in jurul orei 18,45, pe Aeroportul Iasi. Intrebate de medicul de urgenta, insotitoarele de bord au declarat ca au vorbit cu dumnealui tot timpul zborului, inainte de aterizare si au verificat centura de siguranta. La aterizare s-a constatat ca acesta nu reactioneaza si au sunat la 112. SMURD se afla in zona aeroportului pentru a prelua un pacient cu infarct adus de elicopter de la Bacau. S-a incercat resuscitarea timp de 60 minute, fara raspuns insa. S-a declarat decesul", a precizat prof. univ. dr. Diana Cimpoesu.

Reprezentantii Aeroportului International Iasi spun ca barbatul venea de la munca din Olanda, pe ruta aeriana Eindhoven – Iasi.

Adauga un comentariu