Eveniment-Social

EXCLUSIV! Ambulanta blocata de santierele lui Nichita – FOTO

Publicat: 13 dec. 2012
Traversarea zonei Fundatie a ajuns, o data cu prima ninsoare serioasa, o veritabila aventura pentru soferi. O ambulanta a ramas blocata, astazi, in jurul orei 13:30, pe sinele de tramvai din santierul pasajului din Fundatie administrat de Primaria Iasi. 
Un escavator a intervenit pentru a scoate ambulanta impotmolita. Iata cum intaiul edil al Iasului a reusit sa le ofere cetatenilor sai inca o mostra de incompetenta.
Comentarii
  • Ce ticalosi sunteti… Numai poze de departe, ca sa nu se vada realitatea, care e ca bovis ala cu ambulanta a luat-o pe linia de tramvai, ignorand toate semnele care demarcheaza santierul… Bazaiaci ticalosi…

    • Corect. Cica soferul e profesionist si stie Iasul. Atunci ce cauta acolo unde circulatia e clar interzisa? A mai fost un destept care a luat-o pe liniile de tramvai cu tirul in zona industriala la inceputul anului. Tot mare sofer profesionist.

  • Mai ziaristi de duzina, nu sunt eu idolul lui Nichita, dar nici ce faceti voi nu e corect aruncati mereu cu noroi in el ca nu va finanteaza ziarul si pupati in F U N D toti ciocoii astea de politicieni ieftini care va promit ….SA TRAITI BINE!!!!

  • Rusine sa va fie voua, ziaristilor, angajati care va castigati traiul scriind asa niste mizerii. Castigati un ban cinstit si lucrati la un ziar care are o conducere cinstita. Altfel va zic, munciti degeaba, cu astfel de articole.

Adauga un comentariu