Actualitate

EXCLUSIV. Andrei Apreotesei, noul director al Ateneului Tatarasi Iasi

Publicat: 31 mart. 2016
1

Potrivit unor surse BZI, Andrei Apreotesei, angajat al Operei Romane Iasi, urmeaza sa ocupe functia de director al Ateneului Tatarasi. Maine, 1 aprilie, acesta va fi numit oficial in functie. La data de 26 ianuarie, directorul Ateneului Tatarasi, Livu Bratescu, a anuntat ca demisioneaza din functia pe care o detine. Acesta si-a motivat decizia spunand ca functia pe o care o ocupa nu ii permite sa se ocupe de alte proiecte.

Comentarii
  • Sa dea drumu Isu mai repede la autorizatie ateneului Tatarasi sa poata merge lumea la cursuri si pectacole! tara condusa de mafioti si incompetenti!!

  • Si uite-asa apar si roadele pupatului in cur! L-a auzit pe cineva pe „tenorul” asta behaind? Pardon, „cantand”? A facut ceva notabil pana acum? Si-a facut aparitia in corul operei odata cu venirea „minunatei” managere, care ulterior l-a facut solist! Asta in timp ce angajatii dati afara, inclusiv solisti castiga procesele pe banda rulanda, iar banii pentru despagubiri cine credeti ca-i plateste stimati ieseni? Managera? Hmm, think again!

  • Bratescu a mintit pana-n ultima clipa.El nu stia sa citeasca un proiect, nicidecum sa-l faca.Singura realizare notabila a sa a fost inchderea Ateneului,datorita prostiei sale.

Adauga un comentariu