Actualitate

EXCLUSIV: Barbat strivit de o balastiera intr-o comuna din apropierea municipiului Pascani

Publicat: 29 mart. 2017

Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Iasi a fost solicitat in cursul serii de marti, 28 martie, sa intervina de urgenta la un accident de munca produs in apropiere de Pascani.

Conform primelor informatii, barbatul in varsta de 46 ani era la locul de munca, acesta exercitandu-si sarcina de serviciu la o balastiera amplasata intr-o zona a comunei Luncasi, judetul Iasi. Muncitorul a fost prins de o banda transportoare si practic strivit de forta imensa a balastierei.

„Serviciul de Ambulanta Judetean Iasi – substatia Pascani a fost solicitat sa intervina prin apel la 112, la ora 21:48, pentru un barbat politraumatizat prin accident de munca intr-o balastiera. S-a dirijat de urgenta un echipaj tip C2 cu medic din cadrul substatiei Pascani, care au gasit la locul solicitarii un barbat de 46 ani, cu traumatism cranio-facial, traumatism toracic cu contuzie toracica stanga – hemitorace stang si traumatism important la nivelul coloanei cervicale. Pacientul era stabil hemodinamic, dar instabil respirator. Dupa acordarea asistentei medicale de urgenta la locul solicitarii, echipajul cu medic a transportat pacientul la Spitalul Municipal Pascani pentru investigatii, iar ulterior acesta a fost trimis la spital in Iasi pentru continuarea investigatiilor de specialitate fiind un caz complex”, a declarat Nicolai Pralea, purtatorul de cuvant al SAJ Iasi.loading...

Adauga un comentariu