Local

EXCLUSIV! Bărbații suspecți de furturi din vile au fost arestați preventiv

Publicat: 21 mai 2020

Patru bărbați care au fost încătușați în urmă cu câteva zile pentru furturi, au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Vă reamintim că, pe 14 mai 2020, agenții din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Secției II de Poliție Rurală Ciurea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au desfășurat patru percheziții domiciliare, pe raza comunelor Mogoșești și Miroslava, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Exclusiv! Fiul unui primar din Iaşi, victima celor patru hoţi! Ce au furat aceştia

„În perioada februarie – aprilie 2020, patru bărbați cu vârste între 23 și 46 de ani au pătruns pe timp de noapte, prin efracție sau escaladare, în imobile cu destinație de locuințe sau aflate în construcție, precum și într-un depozit cu materiale de construcții, de unde ar fi furat mai multe bunuri (scule electrice, materiale de construcții, centrale termice, obiecte sanitare etc.), cauzând un prejudiciu total de aproximativ 190.000 de lei”, a menționat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Patru suspecți de furturi, duși în cătușe în fața judecătorilor! Procurorii au propus arestarea preventivă a tinerilor!

Conform acesteia, în urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, iar cei patru bărbați au fost duși la audieri. Cei patru bărbați au fost reținuți de polițiști inițial pentru 24 de ore. Ulterior, ei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătorie și duși la instanță cu propunere de arestare preventivă. Deoarece instanța a respins propunerea, procurorii au contestat decizia în cazul celor patru suspecți de furturi din vile.
Comentarii
  • Au facut ceva organele de control cu judecatoru de prima instanta,l care i-a lasat pe „bietii” hoti sa-si bea cafeaua acasa?

  • Pardon sunt și eu ursu zis gunoi mic și ma-m făcut hot de găini și sunt Săgeata mică ca la Italia ma droghez rău 🙈(()))))))))))))((????????????????mi se spune ca sunt Săgeata ((((()????????

  • Ursu batatear cacatu puți a infractor expirat pisateas in freza sunt burete dacă tot furi adumi bani fetița mică care teai lansat Italia 🤦‍♂️

Adauga un comentariu