Local

Exclusiv! Bucatarul Manastirii Cetatuia, prins baut la volan

Publicat: 14 dec. 2014
1

In urma unor actiuni facute vineri noaptea de catre politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi, mai multi conducatori auto au fost depistati la volanul masinilor dupa ce au consumat alcool. In cadrul actiunii de monitorizare si control al traficului rutier, politistii au efectuat semnal regulamentar de oprire in cazul mai multor soferi ce se deplasau din zona CUG  spre intersectia Granit, pe Bulevardul Poitiers.  Astfel, conducatorul auto G.S. din Iasi a fost prins la volanul masinii avand o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Un alt sofer a fost oprit pe Bulevardul Poitiers, iar in urma controlului alcoolscopic, acesta avea o alcoolemie de 0,16 mg/l in aerul expirat. Acesta este angajat ca bucatar in cadrul Manastirii Cetatuia, dupa cum a declarat chiar el in fata politistilor. Barbatul in varsta de 50 de ani a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice. Bucatarul s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si a fost amendat contraventional. 

Totodata, mai multe permise de conducere au fost ridicate in vederea suspendarii, in urma ilegalitatilor facute de soferi la volan.

Citeste si: Drumul prin aceasta padure a devenit un cosmar

Adauga un comentariu