Sport

EXCLUSIV: Campionii Bogdan Marisca si Marco Tempestini, pompieri pentru o zi la ISU Iasi – FOTO, VIDEO

Publicat: 05 oct. 2012
Cunoscutii piloti Bogdan Marsca si Marco Tempestini au lasat in aceasta dimineata pentru o ora masinile de concurs si s-au „incalzit” pentru Raliul Iasului la volanul masinilor de interventie ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi. Tempestini, Marisca, Sebi Itu si intreg staff-ul lor de la „Napoca Rally Academy” au admirat noile autospeciale de stins incendii, masinile SMURD pentru victime multiple, dar si cele mai vechi autospeciale din dotarea ISU. Oaspetii clujeni au fost indrumati de catre ofiterii si militarii de la ISU, au facut demonstratii, s-au fotografiat cu masinile si in echipamentul pompierilor si au ramas impresionati de munca depusa de militarii de la ISU. 
„Sa va spun un mic secret, noi suntem nebuni cand mergem pe traseu la raliu, dar voi cred ca sunteti un pic mai nebuni decat noi atunci cand va aruncati in foc”, le-a spus pompierilor Sebastian Itu, copilotul lui Bogdan Marisca. 
„Si noi si ei avem ceva in comun, luptam cu secundele. Noi la raliuri, ei la incendii. Tot respectul pentru ceea ce fac ei, pentru meseria lor. Trebuie sa-i ajutam mai mult atunci cand ii vedem pe strada, la interventie. Ar trebui sa ne dam din calea lor pentru ca ei merg sa salveze vieti. Daca ajung devreme la un incendiu il pot stinge si cu un pahar cu apa, dar daca intarzie cateva secunde nu-l mai pot stinge nici cu trei autospeciale”, a spus si Bogdan Marisca.
Comentarii
  • *) SUPERFEMEI.NET :Persoane singure sau cupluri va asteapta pe webcam sau in oras.Filme.

    2) PUBLIEST.INFO : Cel mai mare mall online.mii de oferte si codouri.Informatii despre sanatate.

    3) LIVE-FOR-LOVE.INFO Un alt fel de site pentru adulti.

Adauga un comentariu