Local

Exclusiv! Căsăpit bine, după ce a mers la o benzinărie în Păcurari! Omul a vrut să alimenteze mașina cu carburant, dar s-a trezit luat la pumni!

Publicat: 20 mart. 2020

Un ieșean a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon”, după ce a mers la o benzinărie din zona Păcurari. Acesta a avut un schimb de replici cu un angajat al benzinăriei, iar în conflict a intervenit un agent de pază. Procurorii au dispus trimiterea în judecată a agentului, sub acuzația de purtare abuzivă

Un ieșean a avut parte de o experiență pe care nu o va uita prea curând. Bărbatul a mers la o benzinărie, pentru a-și alimenta autoturismul cu carburant, dar nu s-a așteptat la ceea ce avea să urmeze. După o dispută cu un angajat, ieșeanul a fost luat la pumni. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus recent trimiterea în judecată a lui Lucian Gligor, cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Scandal în miez de noapte

Anchetatorii ieșeni au afirmat că Lucian Gligor, în calitate de agent de pază, l-ar fi agresat pe bărbatul care se afla în benzinărie.

„Se reține că, pe data de 4 iunie 2016, la ora 3:57, persoana vătămată M.S. a sesizat prin Dispeceratul 112 faptul că a fost agresat de către agenții unei firme de pază, în timp ce se afla în incinta unei benzinării din zona Păcurari, municipiul Iași. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că inculpatul, agent de pază, a intervenit într-o altercație pe care persoana vătămată o avea cu un angajat al punctului de alimentare și i-a aplicat persoanei vătămate Mihai S. o lovitură cu pumnul în zona corpului, în partea stangă, cauzându-i leziuni ce au necesitat 25 – 30 de zile îngrijiri medicale pentru vindecare”, a declarat ieri Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În urma incidentului, victima a ajuns la Spitalul Clinic de Urgențe „Sfântul Spiridon” din Iași, unde a primit îngrijiri medicale. Conform acesteia, fiind audiat în faza de urmărire penală, inculpatul s-a prevalat de dreptul de a nu da declarații. „Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Adauga un comentariu