Actualitate

EXCLUSIV! Caz socant intr-o importanta scoala din judetul Iasi! Iata ce grozavie s-a intamplat noaptea trecuta – FOTO,VIDEO

Publicat: 17 mai 2019

UPDATE: In urma intrarii prin efractie care a avut loc azi noapte, politistii s-au deplasat la fata locului. Conform legii, politia a deschis o ancheta si urmeaza sa ii identifice pe cei care au comis spargerea.

 

Stire initiala: Momente teribile intr-o unitate de invatamant preuniversitar din Iasi! La Liceul Tehnologic "Victor Mihailescu Craiu", Belcesti, situatia este una halucinanta si s-a intamplat noaptea trecuta. Un grup de indivizi au intrat prin efractie in scoala din localitatea Belcesti si au ars zece cataloage si la calculatorul directorului institutiei. La acest moment, politia deruleaza o ancheta. 

Iata reactia ISJ Iasi: 

"Zece cataloage au ars la Liceul Tehnologic 'Victor Mihailescu Craiu' din localitatea Belcesti, precum si calculatorul directorului. Cineva a patruns prin efractie in timpul noptii. De la prima ora, un inspector scolar a fost prezent la fata locului. In acest moment, prioritara este reconstituirea situatiei scolare, exista carnete de note, notite si agende ale profesorilor, lucrari de control, astfel incat acest lucru este posibil. Infractiunea face obiectul unei cercetari derulate de organele de politie", a spus Sabina Manea. 

Vom reveni cu detalii. 

Adauga un comentariu