Local

Exclusiv! Ce spun foștii profesori din liceu despre studentul Cristi-Mădălin Cerbu care și-a amenințat cu moartea profesorul de Informatică

Publicat: 04 iun. 2020

Noi detalii ies la iveală în legătură cu studentul, Cristi-Mădălin Cerbu, de la Facultatea de Informatică care şi-a ameninţat cu moartea un profesor. Se pare că o majoritate covârşitoare a cunoscuţilor îi iau partea şi considera că gestul făcut de student a fost unul nefiresc şi total greşit.

Profesorii din liceu a studentului se afirmă surprinşi de atitudinea acestuia, mai ales că, în perioada celor patru ani de şcoală, Cristi-Mădălin Cerbu a fost un elev silitor şi care nu făcea probleme

Profesor de liceu: Nu m-am aşteptat de la tine să faci aşa ceva! Nu am observat că deţii aceste valori umane

Un profesor de liceu susţine că, Cristi-Madalin Cerbu, i-a fost elev şi se arătă surprins de ”valorile umane” de care a dat acesta dovada. Acesta scrie, într-un comentariu publicat pe o reţea de socializare, faptul că actualul student a fost un elev model şi cu foarte mult bun simţ. Acesta a afirmat faptul că Madalin Cerbu a dovedit o apreciere enormă a cadrelor didactice cu care a colaborat.

” Bună ziua Cristi Cerbu. Nu m-am așteptat de la tine să faci astfel de „pamflet”. Patru ani de zile ţi-am fost profesor dar, nu am observat să deţii astfel de valori umane, manifestări de instigare la violență. Pentru cei care nu te cunosc, pot să le spun sincer, ca în patru ani de liceu petrecuți la Colegiul Național „Mihail Kogălniceanu” Galaţi, eu ca profesor tu ca elev ai fost un elev foarte bun, cu mult bun simţ, cu mult respect față de această categorie socio-profesională numită profesor, care cu siguranță te-a ajutat să ajungi ceea ce eşti astăzi: student. Eu am văzut astăzi la ştiri despre aşa zisa ta glumă. Îmi pare rău că ai făcut aşa ceva.

O glumă de genul acesta te poate costa fffff scump. Să-ţi pierzi statutul de student pe care l-ai câștigat prin munca ta. Eu, sper că cei care au luat decizia de a te exclude din facultate (am văzut declarația decanului la știrile de la Antena1, de la ora 19 din seara aceasta) să se mai gândească și tu să fii mai convingător că nu eşti ceea ce ai postat. Dacă colegi de ai mei din învăţământul universitar vor să afle mai multe despre adevăratul Cerbu Cristi, sunt dispus să discut cu domniile lor, să le explic profilul psihologic adevărat al acestui student/bobocel, nu ce încearcă unii să scoată în evidenţă. Cu drag al tău fost profesor.” explica un fost profesor de-a lui Cristi Cerbu.

” Bună seara! Sunt Aurora Sava, profesor şi mama unui tânăr care a fost coleg de clasa cu Cristi Cerbu. El, Cristi, este un băiat extrem de bun şi nu pot crede că a intrat în capcana unei glume sinistre pe internet. Decizia luată la nivelul facultăţii este una extrem de dură şi eu cred că ar trebui cântărita mai cu atenţie. Toţi suntem supuşi greşelii. Ce a făcut Cristi nu e scuzabil…..dar pedeapsa aplicată e mult prea dură şi poate să îi distrugă viitorul. Acest tânăr are nevoie să fie ajutat în acest moment! Daţi dovadă de maturitate….şi acordaţi-i o şansă!” se arată în alt comentariu.

A fost creată o petiţie online pentru a stopa procesul de exmatriculare a studentului de la Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza

În mediul online a apărut o petiţie referioare la stoparea procedurii de exmatriculare a studentului. Iniţiatorii petiţiei se arata a fi consternaţi de faptul că, de la o glumă proastă, un student ar putea să îşi rateze viitorul. Aceştia au explicat faptul că, deşi glumă a fost una proastă şi exagerată, studentul ar trebui să nu fie exmatriculat.

Comentarii
 • Si Ramaru era student la medicina veterinara, dar asta nu l-a impiedecat sa ajunga criminal in serie !!

  Este major, nu are nici o scuza !

 • Exmatricularea fără tagada! În Germania pentru așa ceva se exmatriculeaza definitiv fără drept de continuare în nicio universitate de pe teritoriul țării.

 • este deja exmatriculat , a semnat si ca ul uaic. cat despre ce spune unul altul e cu interes ca sa spele rusinea liceului din galati de a fi dat drumu la asa infractor . este major sa suporte consecintele

 • cocoana care esti mamacolegului , ce aajutor are nevoie cerbu ? pusca si cureaua lata , n are nevoie de nimic el are cutzit la cingatoare. tocmai pt ca nu i-a aplicat nimeni corectii a ajuns sa se creada buricu pamantului. da profesorul amenintat nu a muncit??? sa-l ameninte un tzanc cu muci la nas ? . Cocoana , vevina -ti in fire , iasul nu e adunatura de cutzitari din vadu ungurului -sti matale. nu ai purtari bune , zbori la ghena rapid. salutare din dulcele targ al ieshilor!!

 • Buna ziua,
  Doamna Aura Sava, gresiti foarte mult, la fel ca si colegul dvs de la liceul din Galati. Decizia trebuie sa fie clara, concisa fara nicio intoarcere. Deci concluzia EXMATRICULAREA SI SA RASPUNDA SI PENAL ACEST INDIVID. Parerile profesorilor de la liceul acestui individ nu ne intereseaza. Este o vorba gura bate curu stimati profesori de liceu de la Galati. La UAIC IASI, Facultatea de Informatica Iasi, nu se permite astfel de derapaj in mediul academic. La liceul dvs totul este posibil stimata doamna Aura Sava. Pentru dvs si colegul dvs luati-va pastile si mergeti in padure. O zi faina.

 • Nu este cazul sa încercați sensibilizarea opiniei publice, vis-a-vis de un golan , cu ceva mai multă carte decât alții! Dacă avea doar 5 clase tot așa îl apărați? Este vorba despre iresponsabilitate , agresivitate și dezinteres pentru propriul destin! Dacă pe el nu l-a interesat, ce va mai opăriți boi, foști profesori , vecini de bloc și niscaiva mătuși?!

 • Iaca si domnul GOE , au sarit matusile in ajutor si mamitzica !! ca e dashtept baietelu si ii strica viitoru raii astia de la facultate nu inteleg ca el e desteptul familiei ! luati-vi-l acasa si datzii tzatza . si sa si ia si hamgeru cu el mititelu lu mamica , ca el are jucarie preferata o maceta . crucea matii de salbataciune! rusinea pamantului !!! sa te duci la bunica ta in ciresh si sa stai acolo pan la toamna !!

 • Pentru ca sunt prea multe locuri in invatamantul superior,Universitatile se trezesc si cu astfel de ,,studenti”.
  Sa_i selecteze prin examene de admitere serioase si sa reduca numarul de locuri in anul 1,daca vor calitate.

Adauga un comentariu